Archive for October 30th, 2008

Jag behöver komma på lite förvaringslösningar…. Men jag har ingen aning om hur jag ska göra.

Några tips någon?

Comments 648 Comments »

Hittade dessa kort på kameran. Från sista dagen i Kanada. Varför har vi inte såna här här hemma? Så goda och roliga att äta. Alltså det är ostpinnar som man drar av remsa för remsa och äter. Mmm….

Jag saknar dem. Högst upp på förpackningen så ser ni en krokodil. Det var olika på olika förpackningar, det är alltså ett förslag på hur man ska designa sin ostpinne. Fanns en massa roliga saker man kunde skapa. :)

Comments 491 Comments »

Så har jag alltså landat hemma några dagar sen min skojiga resa till Steph och Kanada. Flygresen hem var inget vidare, kunde inte sova så bra på planet och fy så trist det är att flyga långt ensam. Nästa gång tvingar jag med David vare sig han vill eller ej. :) Jag har ännu inte hunnit packa upp alla scrapsaker, eller de är uppackade ur väskan men de hamnade alla i en papperspåse och den står under scrapbordet. Några saker dyker upp lite då och då från den. Häromkvällen så kom brayern upp. Försökte först med ett julmotiv men det blev lite skumt så den la jag åt sidan. Idag är jag ledig och grejerna låg liksom på bordet så jag gjorde ett försök idag igen.

Resultat

Stämplen är från Motivet och den heter Painted Flower bunch eller på svenska Målade blommor. Inspirerad av detta kort av Zindorf. Jag har inte direkt rätt grejer till att använda brayern men jag försöker med det jag har. Symässan är ju ganska snart och där ska jag kika efter lite smått och gott. Den ska ju egentligen vara mörkare så att det ser ut som natt och en måne. Nu vet jag inte vad det ser ut som. Blixtblänket var svårt att undvika… hösten och mörkret är här. Slutet på sommartiden märks tydligt. Mörkt tom när jag slutar som allra tidigast, klockan 16. Inte så kul. Men det är bara 53 dagar tills det vänder och blir ljusare, gäller att se det positiva i det hela.

Comments 25 Comments »