Archive for December, 2006

Idag var vi ute och gick på stan. Stannade till vid Skapa Hobby på Hornsgatan och där inhandlades en glasburk med Prima Got Flowers?, svarta, vita och gråaktiga. Winter # 1 verkar de heta. Även en Glue Tape från Milan slank ner i kassen. Den är en gåva till svägerskan-to-be som som nybliven tvåbarnsförälder behöver all hjälp hon kan få för att få scraptid och vad passar då bättre än att slippa hålla på med alla dessa små fotofixlappar :) Får se när jag kan komma förbi och hälsa på dem, har inte ens sett det lilla nya knytet ännu :(

Sen gick vi till Ljungrens i Gamla stan, ville köpa en Pental Hybrid penna (vit) där men de hade stängt, öppnar åter 9/1… jaja, det var bara att kila vidare. Vidrigt mycket folk på stan, vi var in på olika elektronikbutiker, kikar efter en TV… nu börjar det kännas skumt att inte ha någon… har knappt sett på TV sen oktober… Blev nöjda med hur den vi vill ha ser ut och nu ska den beställas från internet.

Comments 4 Comments »

Nu är julen över och bror min har fått sin albumbox med bilder på sin lilla tjej.

Så här ser den ut.

Detta är det översta lagret.

Detta är mellersta lagret.

Detta är understa lagret.

Den är underbar och troligtvis det finaste jag gjort hittills i min scrapkarriär. Har ni inte testat att göra en så sätt igång, det är roligt och går fort då de små LOsarna går så fort att göra.

Comments 14 Comments »

Pysslade ihop några bokmärken till sambons familj så här i sista stund.

Från vänster till höger.
De två första är till sambons syster och hennes man – de har en 3½åring och tvillingar sen i somras. Nästa två är till sambons andra syster och respektive – de har en 1½ åring och en alldeles nyfödd pojkbebis, på kortet 6 dagar gammal. De två sista är fram- och baksida på samma bokmärke, den är till den stolta mormodern med bilder på samtliga barnbarn.

Känns att det var länge sen jag scrappade en LO… får se till att göra det snart.

Comments 24 Comments »

Alla årets julkort är klara, instuckna i kuvert, igenslickade, frankerade och lagda på lådan. Vilken underbar känsla att vara klar, och i god tid dessutom. Eller ja, god tid och god tid, idag var ju sista dagen att posta dem om man ville att de garanterat skulle vara framme innan jul. Satt till sent sent igår och skrev färdigt alla. Alla 22 stycken.

Comments 9 Comments »

Äsch, jag ökade takten nu ikväll och ska försöka få iväg dem i morgon i alla fall. Om jag nu orkar skriva dem alla ikväll… Det blev massproduktion av den understa… tror jag gjorde 6 stycken såna :)

Comments 13 Comments »

Det blir till att posta dem nästa vecka med ett vanligt frimärke tror jag… några ska jag lämna personligen.

Texten är från Karl Bertil från TV :)

Comments 8 Comments »

Det går ju faktiskt lite snabbare att göra flera lika… men det är lite trist bara…

Som sagt väldigt lika… :) men det röda bandet är placerat lite lite olika på de två korten )

Comments 8 Comments »

Så här ser skissen ut av alumboxen som är med i tidningen. Vet inte varför det känns lite skumt att rita av den och lägga in den här… det är väl som att hitta ett bra recept i en mattidning och lägga upp den här, eller?

Glömde att skriva dit att den understa skissen som ser ut som ett stort plustecken är då förstås själva boxen… :)

Är det möjligt att rita ett rakt streck på fri hand och få det så snett som jag fått det??

Comments 65 Comments »

En underbar dag med mina bästa kompisar. Vi dekorerade clementiner med nejlikor, gjorde servettringar mha ståltråd och pärlor, kokade citronkolor och chokladkolor (livsfarliga… – inte bra ur vv synpunkt…), gjorde kanelcigarrer av filodeg och sist men inte minst så gjorde vi julkort. Tror jag skrämde dem lite grann då jag tog fram lite för mycket saker… less is more ska jag tänka nästa år…

Det blev en enkel jultag, tänkte man kunde skriva rimmet på baksidan :)

När de gått hem så plockade jag tillbaka sakerna till skrivbord och då kom inspiration till ett julkort.

Tack för en härlig första advent!

Comments 7 Comments »