Archive for February, 2009

Men berätta nu, vad Elisabeth Höglund skrev på tavlan?

Det var vad jag sa till David i sömnen när han kom och la sig i sängen inatt efter att jag redan sovit några timmar. Någon som känner en drömtydare? Vad betyder detta?

Comments 29 Comments »

Efter två lediga dagar kan det tyckas att jag borde vara pigg och utvilad. Men jag är helt slut. Jobbade kväll måndag och tisdag, somnade inte förrän 03 på natten till onsdag. Tåget till Knivsta för att låna brorsans bil, ut till pappa för att hämta grejer som jag haft på vinden i huset som jag bodde i innan jag träffade David. Har tänkt i evigheter att jag ska hämta dem men det är mest memoria i lådorna, inget som jag behöver, så det har blivit utskjutet alldeles för länge. Men så äntligen, det var grymt jobbigt att bära ner allt och fylla bilen. Pulsa i snö och sen är det så känslosamt för mig att vara där ute så jag måste kämpa för att inte börja gråta hela tiden. Förtränga. Köra till Stockholm, David hjälpte till att få upp allt i lägenheten, hade inte ork att rensa där ute så jag tog med mig allt och ska kolla igenom det här hemma i stället. När det så stod ett berg med kartonger och kassar i vardagsrummet så bar det ut till Kungens kurva, när vi ändå hade en bil så tänkte vi passa på att storhandla. Hem, packa in allt. Sen tog orken slut i mig, orkade inte köra tillbaka bilen till Knivsta utan fick låna den tills idag. Fast jag helst hade varit hemma och hållt på med prylarna så måste jag ju lämna tillbaka bilen. Till Knivsta, åt äcklig lunch från Grekens, hämtade Emelie på dagis. Lekte lite med henne. Hem med tåg, 1 timme och 40 minuter senare var jag äntligen hemma.

Jag är slut. FInns ingen ork kvar. Och i morgon är det jobb igen. Känns som om jag inte träffat David på hela veckan men i morgon blir det Lets dance kväll med mys. Åh jag vill att klockan ska vara 20.00 i morgon fredag.

Comments 26 Comments »

Jag som hade förhoppningar på att scrappa 5 LOs och göra 2 kort…. gick inte riktigt så. Inspirationen var som bortblåst och det kändes inte alls så kul som jag hade hoppats på. Så himla trist. Men en till LO blev det igårkväll och den gjordes färdig alldeles nyss.

Är riktigt nöjd, man skulle lifta en bloggdesign och detta kommer jag göra flera gånger, tyckte det var ett riktigt kul sätt att jobba på. Skoj! Sen gillar jag detta kortet från i somras så himla mycket med. Jag tycker det ser ut på mina naglar som om jag kommit direkt från manikyristen efter en fransk manikyr men så är det verkligen inte. Jag har hållt på och plocka med såna kalkstenar som fanns där på stranden så jag fick en massa kalk under naglarna, ser toksnyggt ut! :D

Comments 104 Comments »

Scrappiz har cybercrop denna helgen och idag har jag gjort två LOs. Äntligen! Den första kändes det som om jag var tvungen att krysta fram bara för att få komma igång, nummer två gick bättre, den gillar jag massor.

Comments 119 Comments »

Pratade i veckan om att träffa min kompis Kristina idag och efter att vi bokat in en spelträff hemma hos henne på eftermiddagen så satte jag mig vid skrivbordet och ville göra någonting pyssligt till henne. Kom på en rolig sak jag sparat bland länkarna.  Snabbt gick det med.

Modellen påminner om såna tändsticksförpackningar. Lite rolig och annorlunda att göra. Blev större än jag trodde de skulle vara när jag bara tittat på bilderna i bloggen jag hittade dem. Papper från spillbitsmappen och vanligt kontorspapper till innehållet.

Comments 114 Comments »

Så jag blev utmanad av Mysmasken att visa bild nummer 6 ur mapp nummer 6 i Mina bilder. Jag har inte haft digitalkamera så länge så jag modifierade utmaningen litegrann. Så här kommer bild nummer 3 ur mapp nummer 3.

070507: Jag och mamma var barnvakter åt Emelie. Kommer inte ihåg vad Anna och Gustav gjorde för nånting… Så vi gick till favoritlekplatsen och höll på i sanden, åkte rutschkana och släppte ner en massa sand ner för samma rutschkana.

Comments 500 Comments »

Idag fick jag mitt nya QK alfabet Marigold och detta gjorde att min QK pärm nu är lite väl tjock… :)

Lite svår att stänga…

En liten tjockis.

Längst bak finns mina 2 4×8″ alfabet samt i de orangea kuverten finns mina cookiecutters, FIESTA. Har ingen magnetpärm åt dem, gillar att ha allt på samma ställe.

Hmm… kanske ska sälja något alfabet? Det jag köpte först av alla använder jag extremt sällan, Paige Mini.

Comments 30 Comments »

First
First Job- kontaktperson
First Screen Name- superelin79
First Pet- katt, vi fick säkert en kull kattungar om året och jag döpte alla gula katter till Musse.
First Credit card- har inget direkt kreditkort, gillar inte kredit.

Last
Last Car Ride- igår på jobbet, runt omkring på Arlanda hundra varv som vanligt.
Last Movie watched- the Wrestler
Last Beverage Drank- COOPs egna Spirit light
Last Food Consumed- majssoppa med baguette till
Last Website Visited- hittade listan på http://monnahs.blogspot.com

Now
Birthday- 28 juni
Siblings- en bror, två halvsystrar
Hair Color- under det färgade röda finns tråkigt råttfärgat hår
Eye color- gröna med brunt runt om
Shoe Size- 41 kanske, har ingen direkt koll
Wearing- jeans, t-shirt och fårskinnstofflor
Thinking about – varför jag blev så ledsen nu på kvällen, kommer dock inte på något, det bara ramlade över mig utan förklaring

Comments 589 Comments »

Jag mötte mamma på centralstationen och vi gick till Kulturhuset där vi hade hoppats på några utställningar men så var det just denna helgen som det var rekryteringsbazaar så det fanns praktiskt taget ingenting men på entréplan så hittade vi en rolig sak, Stockholm i miniatyr, 1cm på modellen var 10m i verkligheten.

Pilen visar huset som vi bodde i på Kungsholmen. Härliga Pontonjärgatan. Pricken är där vår lägenhet låg, mot innergården. Halva vårt nuvarande hus fanns också med men bara grunden, det var precis på kanten av modellen. Vilken jobb att bygga modellen! Från Tranebergsbron i väster till hela Djurgården i öster, Globen i söder och norr vet jag inte riktigt, kan inte så många ställen där men jag tror jag såg Brunnsviken.

Efter en lunch på ett sushiställe i Hötorgshallen så begav vi oss ut till Åkeshov och Tulpanens hus. Härliga tulpaner i massor. Jag övade på min kamera i massor men hur roligt är det med 50 bilder på tulpaner? Inte så, kommer nog rensas bort en hel del där.

Snygga fransiga tulpaner.

Denna vart jag så förtjust i att jag köpte liknande tulpaner hem. Härligt!

Comments 30 Comments »

Idag hade jag en date med mamma inne i stan. Så här spännande såg det ut när jag kom utanför dörren. Man kan bli deprimerad för mindre.

Utanför huset.

Vägen ner mot Liljeholmens tunnelbanestation. Och nej, den är inte i svartvitt, den är i färg.

Comments 31 Comments »