Archive for February 1st, 2009

I lördags hade vi bestämt oss för att åka iväg på en liten fotoutflykt och vi hamnade på Fjärilshuset i Hagaparken. Vi hade en hel del problem med imma på linserna i början men det löste sig efter ett tag när kamerorna hade värmts upp lite. Minusgrader ute och fuktiga plusgrader där inne. Jag håller som bäst på att lära mig mer och mer om kameran och jag tycker det är jobbigt att det är så mörkt ute jämt. Längtar till ljumma ljusa sommarkvällar. Fotografierna är kanske inte så roliga i sig men det var himla kul att fotografera dem.

Denna träffade jag på när vi fortfarande hade lite problem med imman. Den ser så otäck ut. Lurkade runt på botten.

En pilgiftsgroda, fanns även i blått och grönt.

Det var massor av fjärilar på väg att kläckas ur sina kokonger. Jag tycker de ser lite småäckliga ut. Har de krypit ut när de är så där torra och dana?

Inne i det innersta rummet var det galet varmt och fuktigt. Till och med fjärilen sökte skydd.

Närbild på en rackare.

Dem här killarna var roliga, omöjliga att fotografera dock… Fyrögonfiskar. Påminner om några fiskar som kan spotta som jag sett på Aquarium men dessa spottade inte.

Innan vi gick därifrån hittade vi dessa och jag kom på hur jag skulle få dem att gapa! :) Himla kul

En helt OK utflykt, gick längst med Brunnsviken hemåt mot Odenplan. Och jag har äntligen använt kameran lite efter semestern. Känns bra. Men vad mycket det finns att lära om den. Puh.

Comments 470 Comments »