Jag mötte mamma på centralstationen och vi gick till Kulturhuset där vi hade hoppats på några utställningar men så var det just denna helgen som det var rekryteringsbazaar så det fanns praktiskt taget ingenting men på entréplan så hittade vi en rolig sak, Stockholm i miniatyr, 1cm på modellen var 10m i verkligheten.

Pilen visar huset som vi bodde i på Kungsholmen. Härliga Pontonjärgatan. Pricken är där vår lägenhet låg, mot innergården. Halva vårt nuvarande hus fanns också med men bara grunden, det var precis på kanten av modellen. Vilken jobb att bygga modellen! Från Tranebergsbron i väster till hela Djurgården i öster, Globen i söder och norr vet jag inte riktigt, kan inte så många ställen där men jag tror jag såg Brunnsviken.

Efter en lunch på ett sushiställe i Hötorgshallen så begav vi oss ut till Åkeshov och Tulpanens hus. Härliga tulpaner i massor. Jag övade på min kamera i massor men hur roligt är det med 50 bilder på tulpaner? Inte så, kommer nog rensas bort en hel del där.

Snygga fransiga tulpaner.

Denna vart jag så förtjust i att jag köpte liknande tulpaner hem. Härligt!

One Response to “Daten med mamma”
  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det :D Häftiga, fransiga tulpaner. Me like.
    Jag och Greg såg den där miniatyren när vi var i Stockholm, vilket pyssel att bygga den…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>