Archive for January, 2007

Jag kommer knappt ihåg när jag höll i ett 12×12 tums papper sist… Överhuvudtaget när jag gjorde något annat än jobbade, jobbade, jobbade… Sen förra fredagen har jag jobbat 85 timmar, jag har varit på jobbet i NIO dagar i rad!!! Nu i morgon söndag är jag ledig och då måste jag tvätta… Sen följer ÅTTA jobbdagar i rad!! Lite är det självförvållat, en övertidsnatt gjorde att jag dagen efter jag slutade på morgonen var på jobbet ett dygn senare. tokigt tokigt! Jag gillar mitt jobb men inte så mycket :) Nu på måndag åker jag och min bästa jobbarkompis upp till Östersunds flygplats och för att ha hand om parkeringen där nu i uppstarten av skid-VM, vi ska ev lära upp folk i från Manpower! Roligt! Även om vi ska jobba 9-21 i 4 dagar så ska det bli kul, flyger hem på lördag och på söndag jobbar jag natt igen… Helt otroligt!

Innan dessa monsterveckor på jobbet så hade jag och sambon årets vinterkräksjuka… Så någongång i andra veckan i februari kanske jag kan sätta mig vid pysselbordet igen.

Comments 7 Comments »


Är så nöjd med detta fotografi på mig, sambon som fotograferat. :)


Och så ett kort som är mindre flattering :) undrar hur jag ska scrappa detta??

Comments 15 Comments »

… den blev inte så lik skissen ens, jag vände och vred på den tills den var oigenkännbar (är det ett ord??) Så här blev den i alla fall.

CS bazzill
mönstrat (det ljusgrå pappret) baksidan av wild asparagus love floral
MM game board alphabet Sadie (några som jag fick göra själv då det saknades…)
2006: typsnitt Book Antiqua
Sakura gelly roll, handstil
Dimensional magic på rubrik o 2006
band från swapp
dekoration från julklappskalendern från Scrappiz
cirklar mha colouzze
MM akrylfärg eggplant

Comments 187 Comments »

Först så målas det ett lager med akrylfärg sen ett till lager, sen ett lager dimensional magic som ska torka i tre timmar… Innan allt det hade jag fått klippa och skära ut tre bokstäver och 4 siffror för att mina chipboards inte räckte till…

Och sen har jag gjort den efter en skiss som finns på http://swescrapbook.blogg.se/ och då får man inte ladda upp den i något galleri eller blogg innan de gjort sitt urval. Fullt förståeligt men när den nu tagit hundra år att göra så vill man ju visa den för folk…

:)

Får se om den blir klar över huvudtaget…

Comments 5 Comments »

till RAK nummer 1 emelie
till RAK nummer 2 peterlina
till RAK nummer 3 carolina1979

GRATTIS!!!

Maila er adress till elin79[@]bredband.net så kommer den snart med posten.

Tack för att ni ville vara med och leka samt göra min scrapvrå lite rymligare :) nu får jag plats med lite till grejer som jag faktiskt använder. :)

Tack till AM som var den som drog de olika vinnarna!

Comments 6 Comments »

Men ändå lyckades jag samla kraft och inspiration till att göra denna. Jag har liftat webmosterhelenes Nyårspromenad.

Cardstock Bazzill
Mönstrat WeRMemoryKeepers, On the dot persimmon
Chipboard. pressed petals, chip chatter tall
Stämpel Panduro
Fluid chalk, chestnut roan och dark brown
QK, Studio skinni mini
Typsnitt, min egen inscannade handstil
Brads från Reprint

Comments 17 Comments »

Nedan ser ni tre inlägg, två med blad, en med broderigarn, skriv en kommentar under den utlottning ni vill vara med i, ni får skriva på alla tre om ni vill :) Klockan 22 imorgon lördag så lottar jag vinnaren.

Edit: Inser nu i efterhand att jag hade kunnat göra det lite lättare för mig själv och er andra… varför inte bara ha en lottning om bladen men välja två som vinner….

Comments 8 Comments »

En påse med blad, ca 60 stycken i påsen. Skriv en kommentar för att vara med i utlottningen, pågår fram till 22:00 i morgon lördag. Är lite dålig på att komma ihåg märken, fick dem i ett månadspaket från Scrapaddicted i höstas.

Comments 23 Comments »

En påse med blad, ca 60 stycken i påsen. Skriv en kommentar för att vara med i utlottningen, pågår fram till 22:00 i morgon lördag. Är lite dålig på att komma ihåg märken, fick dem i ett månadspaket från Scrapaddicted i höstas.

Comments 19,072 Comments »

20 olika färger av broderigarn. Skriv en kommentar för att vara med i utlottningen, pågår fram till 22:00 i morgon lördag.

Comments 10 Comments »