Archive for December, 2007

Ja, som jag skrev i förra inlägget så har jag alltså scrappat 16 LOs under 2007. Har ju hållt på med mål i flera olika sammanhang men mest i och med min viktminskning och är det en sak jag har lärt mig så är det att sätta mål som man faktiskt kan klara av. Så här kommer några scrappiga nyårsmål. Kallar dem inte löften, löften bryts. Mål är något man försöker hålla och även om man råkar på ett bakslag så kan man fortsätta kämpa mot målet.

 • använda upp mycket av mitt stash av produkter
 • scrappa fler än 16 LOs :) borde inte vara så svårt…
 • våga mer, testa roliga tekniker och nya produkter
 • ha roligt då jag scrappar
 • avsätta tid i kalendern till att scrappa

Det får nog bli allt.

Comments 30 Comments »

Har sett på ett flertal bloggar att man listar sina tio egna favorit LOs från året som gått, 2007. Tänkte att jag inte skulle vara sämre så igår kväll så kikade jag i mina dokument. Under 2007 har jag scrappat 16 LOs. 16! Makens kommentar då jag la fram detta, “mycket prylar för så få sidor”… och jag kan ju inte annat än att hålla med.

Det skulle ju nästan bli fånigt att lista min 10 bästa av 16 möjliga så här kommer en kavalkad av mina LOs under 2007. I kronologisk ordning så får ni bestämma om jag utvecklats något eller ej :)

Comments 30 Comments »

Tog fram en massa röda saker jag hade och så blev denna till.

Fotografiet ser mörkare ut än vad det är egentligen…

Comments 7 Comments »

Lite ostädat men mysigt.

Comments 36 Comments »

Så härligt inspirerande att vara ledig från jobbet :) att här kommer dagens tredje inlägg.

Jag har inte direkt tänkt på blommor till bröllopet… lite snåsnurrig som jag var. Men dagen innan vi skulle vigas så var vi inne i Öregrund och gik förbi en blomsterhandel, kilade in och en halvtimme senare kom vi ut med en liten blomma till Davids kostym (som inte användes då hålet i kavajen var för litet…) och en handbukett till mig.

Ingen rubrik riktigt… men jag visste inte vart jag skulle skriva den… :)


Lite svårt att se då den blev lite mörk men det är min näsa som är nerstucken i en av de gula rosorna överst på bilden. :)

Comments 542 Comments »

Jag startade sent med att hänga på Emily Falconbrigde art journal challange, såg att jag gjort två kort till som jag inte scannat in och lagt upp här i bloggen. Så nu är min digra samling kort uppe i 8 till antalet :) Hon är på nummer 47 nu så endast 39 kvar att göra…

Nummer 10, note to self – lite osynligt står det “Kom ihåg att julen handlar om att vara nära, att känna lugnet. Att ta hand om varandra. Glöm alla måsten och stress.”

Nummer 20, change

Comments 143 Comments »

Vi var båda så oroliga veckan innan bröllopet. Tanken var att vi skulle bo där ute i huset och liksom klura ut hur vi skulle ha det och bara mysa med varandra. Tanken var god men så snart vi var i huset så kände vi oss stressade, i alla fall jag, över att alla dessa människor skule komma dit och fira oss. Så oftast åkte vi iväg någonstans för att lugna ner oss…

Comments 31 Comments »

Hittade en beskrivning på ett litet minialbum på Magdas scrapbookings blogg. Superenkelt att göra och en kul grej att ge bort till någon. Svägerskans son fyller ett år i dagarna och jag funderar på att göra ett litet album om hans första år. David har ganska många kort på honom under hela året och det blir nog lagom till de 8 uppslagen som albumet får. Det är ca 8×8cm stort. Hade tänkt göra klart det ikväll men skrivaren saknar helt färg så det blir till att åka till Medborgarplatsen och köpa billig färg på Nordins papper eller framkalla via Crimson…


Det spelar nästan ingen roll om man fotograferar mitt på dagen eller halv elva på kvällen, blir lika mörkt ändå…

Comments 5 Comments »

Emelis underbara fråga när hon öppnade brevet med memorykorten på hennes mormor och morfar. Oskar är deras katt :) Så nu har jag fått en till beställning på kort. På Oskar. Hon är rolig hon.

Comments 28 Comments »

Idag har jag varit ledig efter tre intensiva dagar på jobbet. Inget vidare när saker går fel vid en systemuppgradering… De startade 22:00 på söndagkvällen och skulle vara klara 06:00 på måndagmorgonen. Jag började 06:30 och hoppades att det värsta skulle vara över då… så var inte fallet. 24 timmars kaos väntade och 05:30 på tisdagsmorgonen var det fixat med ganska många fel som släpade efter… Sen är jag inte den som klarar av tidiga mornar så där superbra… och med tidiga mornar menar jag att gå upp 04:15… Då gör det ont i kroppen när klockan ringer…

Men det var ju inte det jag skulle skriva om :) idag har jag ju varit ledig och haft spenderbyxorna på. Målet var att hitta nya kläder att ha på mig i morgonkväll på det är stor personalfest, årets Divisionsfest. 600 som tackar ja till inbjudan, sist det var så kändes det som en ennorm samling människor och då var vi 300 stycken!! Tillbaka till shoppingrundan. Tror ni jag hittade några kläder??? Nej. Men jag hittade annat, två jättebra julklappar och mitt livs andra handväska :) Känner att jag är tvungen att ha en nu faktiskt… Har i alla mina år varit den som frågat “Kan jag ha min plånbok och mobil i din handväska???” :) Eller haft dem i byxfickorna. Nu är det kjol som gäller och nu får det vara nog. Så en svart handväska är inhandlad. Sen var jag in på Bodyshop och blev lite fattigare men samtigit så mycket rikare. Är inte den som sminkar mig mycket, senaste året eller snarare sen jag var på Bodyshop sist och fick råd om bröllopssminkning så har jag ibland använt mig av diverse produkter. Jag brukar alltid känna när jag går på fest att jag vill piffa till mig lite, David tycker som vanligt att jag ska ha någon skön t-shirt och byxor på mig… men jag vill liksom vara festfin. Nu har jag kommit på det. GLITTER EYE LINER! Har det på mig nu och det känns som om jag ska på fest. Hon testade någon läppglans med glitter i också men då såg jag ut som en julgranskula och det blev lite mycket. Men det känns bra.

Tankar som idag farit runt i mitt huvud

 • varför står människor som vill in i en tunnelbanevagn precis framför dörren? Förstår de inte att folk måste först gå ut för att de ska få plats inne i vagnen?
 • en grupp ungdomar sitter på en bänk. En av tjejerna böjersig fram och spottar ner på marken nedanför. Något hon troligtvis hållt på med ett tag då det framför henne finns en 10cm i diameter stor spotthög. Varför gör man så?
 • varför har jag inte köpt glittereyeliner tidigare?
 • köpte ett par strumpbyxor i största storleken Åhlens hade. Provar dem hemma. Varför tror strumbyxedesigners att bara för att jag är lite mullig att jag har 7 tår på varje fot? Hur breda som helst nertill. Blev alldeles knöggligt och obekvämt. Strumbyxdesigners – jag har 5 tår som de flesta andra, andra delar på min kropp må vara större än stl 36 tjejer men just tårna är samma. Där är jag inte tjock. Suck.

  Innan jag gav mig iväg ner till stan så fixade jag ihop ett litet kort till Emelie, har gjort två nya par memorykort med bilder på hennes mormor och morfar. Skickade dem med posten idag.

Comments 24 Comments »