Archive for December 6th, 2007

Idag har jag varit ledig efter tre intensiva dagar på jobbet. Inget vidare när saker går fel vid en systemuppgradering… De startade 22:00 på söndagkvällen och skulle vara klara 06:00 på måndagmorgonen. Jag började 06:30 och hoppades att det värsta skulle vara över då… så var inte fallet. 24 timmars kaos väntade och 05:30 på tisdagsmorgonen var det fixat med ganska många fel som släpade efter… Sen är jag inte den som klarar av tidiga mornar så där superbra… och med tidiga mornar menar jag att gå upp 04:15… Då gör det ont i kroppen när klockan ringer…

Men det var ju inte det jag skulle skriva om :) idag har jag ju varit ledig och haft spenderbyxorna på. Målet var att hitta nya kläder att ha på mig i morgonkväll på det är stor personalfest, årets Divisionsfest. 600 som tackar ja till inbjudan, sist det var så kändes det som en ennorm samling människor och då var vi 300 stycken!! Tillbaka till shoppingrundan. Tror ni jag hittade några kläder??? Nej. Men jag hittade annat, två jättebra julklappar och mitt livs andra handväska :) Känner att jag är tvungen att ha en nu faktiskt… Har i alla mina år varit den som frågat “Kan jag ha min plånbok och mobil i din handväska???” :) Eller haft dem i byxfickorna. Nu är det kjol som gäller och nu får det vara nog. Så en svart handväska är inhandlad. Sen var jag in på Bodyshop och blev lite fattigare men samtigit så mycket rikare. Är inte den som sminkar mig mycket, senaste året eller snarare sen jag var på Bodyshop sist och fick råd om bröllopssminkning så har jag ibland använt mig av diverse produkter. Jag brukar alltid känna när jag går på fest att jag vill piffa till mig lite, David tycker som vanligt att jag ska ha någon skön t-shirt och byxor på mig… men jag vill liksom vara festfin. Nu har jag kommit på det. GLITTER EYE LINER! Har det på mig nu och det känns som om jag ska på fest. Hon testade någon läppglans med glitter i också men då såg jag ut som en julgranskula och det blev lite mycket. Men det känns bra.

Tankar som idag farit runt i mitt huvud

  • varför står människor som vill in i en tunnelbanevagn precis framför dörren? Förstår de inte att folk måste först gå ut för att de ska få plats inne i vagnen?
  • en grupp ungdomar sitter på en bänk. En av tjejerna böjersig fram och spottar ner på marken nedanför. Något hon troligtvis hållt på med ett tag då det framför henne finns en 10cm i diameter stor spotthög. Varför gör man så?
  • varför har jag inte köpt glittereyeliner tidigare?
  • köpte ett par strumpbyxor i största storleken Åhlens hade. Provar dem hemma. Varför tror strumbyxedesigners att bara för att jag är lite mullig att jag har 7 tår på varje fot? Hur breda som helst nertill. Blev alldeles knöggligt och obekvämt. Strumbyxdesigners – jag har 5 tår som de flesta andra, andra delar på min kropp må vara större än stl 36 tjejer men just tårna är samma. Där är jag inte tjock. Suck.

    Innan jag gav mig iväg ner till stan så fixade jag ihop ett litet kort till Emelie, har gjort två nya par memorykort med bilder på hennes mormor och morfar. Skickade dem med posten idag.

Comments 24 Comments »