Archive for August, 2008

1 månad

2veckor

och 1 dag

tills jag flyger till Kanada.

YAY!

:)

Comments 103 Comments »

Idag har jag fört in 8 nya veckor i kalendern och har även uppdaterat den fliken här på sidan. Åh igår gjorde jag beställningen för kalendern för nästa år via jobbet. Vi får alltid en kalender av jobbet och det är en konst att beställa den perfekta kalendern. Den ska se snygg ut och samtidigt vara smart utformad. Hemligheten i utformningen ligger 100% i hur veckan är uppdelad över uppslaget. Det ska vara en vecka per uppslag, annars blir det ett sånt otroligt bläddrande att man blir galen och man får ingen överblick. Sen måste dagarna ligga horisontellt. Detta gör att du får längre rader att skriva på och att det inte blir 2cm långa vertikala delar för veckodagarna. Mycket viktigt! Men den är hittad och jag längtar efter att få den, skriva i allas födelsedagar och andra viktiga datum. Tex att David och jag firar Bomullsbröllop. :)

 

La till datumen då jag åker till Kanada i oktober och ser att jag jobbar två nätter, sover hemma en natt, åker till Kanada en vecka, flyger en natt, sover hemma en natt, jobbar två nätter. Oops.

 

Comments 19 Comments »

Malin klagade på att jag inte skrivit på länge. Sant så sant. Men jag har ju inget vettigt att berätta. Jobbar, sover, äter och sen samma om igen. Nätterna gör ju inte sitt till heller för inspirationen.

I morgon kommer min kompis Kristina hem till mig, vi ska fila på hennes bröllopsinbjudningar. Oh, nice. Ska bli kul, jag kommer vara apatrött men det kommer vara roligt. Sen är jag ledig på torsdag och ska till Uppsala och träffa mamma. Åker nog ut till stugan, har inte varit där mycket alls denna sommar… synd, men det har liksom inte funnits tid. Vet inte vad jag gjort i stället men det har alltid varit något.

I morgon ska jag försöka komma ihåg att ta kort på LOsarna jag gjorde på helgens scrapmara. Få deltagare men det var supertrevligt ändå. 6 stycken var vi, höll på i 11 timmar. :) Gjorde även en liten onödig pryl med BIAn, ett litet cover till en post-it-note-packe. Kan vara bra att ha, kanske att ge bort till någon när man går bort eller vad vet jag. Liten och söt blev den i alla fall. Jag hade ju släpat med mig den så då kände jag att jag borde göra något med den innan jag släpade hem den igen. Gjorde även stommen till den lilla omgångshjälpen till kortspelet Pin Rummy. Har suttit och limmat skinnimini Studio bokstäver nu i natt på jobbet. Perfekt tidsfördrivning när man är trött så att ögonen håller på att ramla ut.

Ja, det var väl allt jag hade på hjärtat.

Comments 7 Comments »

Jag tror jag ska spara att läsa den till i natt på jobbet…. Så får det bli. På vägen till jobbet ska lappan tillbaka på brevlådan nere i entrén, INGEN REKLAM TACK. Ogillar verkligen mängden reklam man får, praktiskt taget varje dag. Vad bra jag tajmade det för jag tog bort den i torsdags eller fredags förra veckan. Intuition!

Comments 128 Comments »

Jag har bokat en resa till……. Toronto, Canada!!!!!!!

Och till Mysmasken! Hur galet är inte det!? Vi ska scrappa, mysa med katterna, spela WII, se på Niagarafallen och en massa andra roliga saker som vi inte kommit på ännu. Men kul ska det bli!

 

WOHO! 

Comments 6,239 Comments »

I våras fick jag en utmaning av Malin. Har inte gjort den ännu…. Hmm, kanske ska göra den på träffen på lördag? Måste bara komma på vad jag ska scrappa om för sak…

Comments 86 Comments »

Så du har något att göra i natt.

IKEA katalogen på svenska.

Comments 137 Comments »

Kanske ska ta och uppdatera lite… 7 augusti var ju ett tag sen…

Har inte hänt så mycket, orkar inte göra något efter att jag kommit hem från jobbet i veckan, somnade runt 21 efter att ha kommit hem vid 19. Inte mycket tid till mys med maken då inte. Måndagen var värst. Då höll jag på att somna stående i hissen upp till nionde våningen. På tisdagen så köpte jag en burk cola och drack till middagen, hjälpte till att hålla mig vaken till säkert halv elva! Körde samma strategi på onsdagen. :) Igår var jag på 4årskalas :D En liten tjej som älskar presenter, presenter och rosa. Tänk så mycket saker det finns i rosa. Av mig – Pysselfaster – fick hon foambokstäver från Panduro, pennor, block, rosa penna och rosa studsbollar. Studsbollar är väl ändå bra roligt. Gustavs kommentar efter att hon öppnat dem och vi kastat dem mellan oss ett tag i köket. “Här kämpar man dag ut och dag in kasta inte bollar inomhus och så kommer jag och uppmuntrar beteendet! Haha, men mamma gjorde det största felet enligt honom, köpte en present som lät, en gitarr. Jaja, glad blev lilltjejen i alla fall.

Idag har jag tittat på OS, spelat biljard med Kristina och spanat på bröllopsinbjudningsgrejer. Så himla kul! Kanske man ska ha en hejdundrande 30 årsfest nästa år? Så man får anledning att pyssla inbjudningar. Nja, tror inte det va?

David har köpt en ny skärm till datorn. En gigant! 24″. Känns som att sitta framför en tennismatch när man måste vrida på huvudet fram och tillbaka för att läsa vissa sidor :D Snygg är den i alla fall.

Comments 47 Comments »

Så har jag överlevt första dagen tillbaka på jobbet. Det gjorde ont i kroppen när mobilen ringde klockan 6 men det gick att ta sig upp. Nu kommer jag ihåg hur det var att arbeta… klockan är 21.30 och jag har velat gå och lägga mig i en halvtimme. Kul. Kvällarna bara försvinner.

Men en kul sak är att på köksbordet på jobbet låg det gratiskryssningar till Åbo och Helsingfors. Jag tog med mig en lapp till varje och tom en dagskryssning till Mariehamn. Om man inte har något bättre för sig så kan man ju åka lite båt en dag. Det ska vi se till att boka in snart.

Nej, nu väntar sängen och slutet på en pocketbok.

Comments 34 Comments »

Idag är sista dagen. I morgonbitti klockan 06 ringer mobilen. Säger åt mig att gå till jobbet igen. Jag blir 950:- fattigare för att jag behöver köpa månadskort på Arlanda Express. Jag brukar inte kunna sova natten innan första dagen efter semestern… tror att jag glömt allt jag kan om parkeringsautomater :) Och jag är den första som kommer tillbaka av gänget. De andra har fortfarande semester någon/några veckor. Kul… icke.

En kollega till min bror sa efter att de kom hem från deras första arbetspass efter semestern “jaha, då är det ett år kvar tills man är ledig igen”. Ett år. 365 dagar. Suck.

Tillbaka till jobbet ångesten är helt klart här.

Comments 31 Comments »