Malin klagade på att jag inte skrivit på länge. Sant så sant. Men jag har ju inget vettigt att berätta. Jobbar, sover, äter och sen samma om igen. Nätterna gör ju inte sitt till heller för inspirationen.

I morgon kommer min kompis Kristina hem till mig, vi ska fila på hennes bröllopsinbjudningar. Oh, nice. Ska bli kul, jag kommer vara apatrött men det kommer vara roligt. Sen är jag ledig på torsdag och ska till Uppsala och träffa mamma. Åker nog ut till stugan, har inte varit där mycket alls denna sommar… synd, men det har liksom inte funnits tid. Vet inte vad jag gjort i stället men det har alltid varit något.

I morgon ska jag försöka komma ihåg att ta kort på LOsarna jag gjorde på helgens scrapmara. Få deltagare men det var supertrevligt ändå. 6 stycken var vi, höll på i 11 timmar. :) Gjorde även en liten onödig pryl med BIAn, ett litet cover till en post-it-note-packe. Kan vara bra att ha, kanske att ge bort till någon när man går bort eller vad vet jag. Liten och söt blev den i alla fall. Jag hade ju släpat med mig den så då kände jag att jag borde göra något med den innan jag släpade hem den igen. Gjorde även stommen till den lilla omgångshjälpen till kortspelet Pin Rummy. Har suttit och limmat skinnimini Studio bokstäver nu i natt på jobbet. Perfekt tidsfördrivning när man är trött så att ögonen håller på att ramla ut.

Ja, det var väl allt jag hade på hjärtat.

7 Responses to “Inget att rapportera”
 1. Nätterna är inte lätta alla gånger. Huvudet hänger inte riktigt med kroppen och tvärtom. Idag efter jobbet ska jag hem och sy flera påsar. Riktigt roligt faktist. Din var den allra första ur denna kollektion! :) Kram kram

 2. Scrap metal inventory tracking Metal waste reprocessing plant Iron scrap baling services

  Ferrous scrap eco-friendly practices, Scrap iron yard, Metal scraps reclamation center

 3. Scrap Copper Copper fitting recycling Metal salvage depot
  Sustainable Copper cable recycling, Environmental metal recycling practices, Scrap Copper recycling

  Metal recycling and reclaiming center, Copper slag recycling, Copper cable scrap upcycling, Scrap metal reclamation processing

 4. Metal reclamation and recovery Ferrous metal industry news Iron reclamation and reprocessing

  Ferrous alloy, Iron recycling and repurposing center, Metal recoveryservices

 5. Metal waste separation Ferrous waste reclaiming and recovery center Iron scrap recycling and reclamation

  Ferrous material recycling revenue generation, Iron metal waste, Metal scrap yard recycling

 6. Metal distribution center Ferrous material waste audits Scrap iron processing center

  Ferrous material recycling infrastructure, Iron recycling and reclaiming solutions, Scrap metal quality assurance

 7. Scrap metal transportation logistics Ferrous material recycling record-keeping Iron waste reutilization

  Ferrous material technological advancement, Scrap iron, Metal scrap repurposing plant

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>