Archive for the “scrapbooking” Category

Här kommer ett inlägg tillägnat Silvia, eftersom du är här inne och kikar efter inlägg varje dag. :) Nu har du ju redan sett det eftersom jag mailade bilden men nu finns den här med.

Din vacka systers ringar och buketten.

KZ

Comments 279 Comments »

Inspirerad av de två bröllop vi varit på i sommar så kikade jag igenom våra bröllopsbilder häromkvällen. Har många kvällar nu tänkt att jag ska ta fram scrapprylarna men det har inte blivit av. Jag vet att jag kommer gilla det när jag väl sätter igång men jag har liksom inte kommit över tröskeln för att plocka bort datorn och börja kika på grejerna. Men i förrgår så blev dessa två sidor klara. Sen bröllopet så har jag faktiskt börjat sminka mig lite mer till vardags. Men inte mycket. Lite puder och lite typ rouge och om det är något speciellt så kan det komma på eyeliner och ögonskugga samt ev lite mascara. Mascaran tycker jag är jobbigast, glömmer bort att jag har den där och står och gnuggar mig i ögonen… Men visst känner jag mig lite finare med smink men om jag inte kommer ihåg att ha dit den så är det inget jag tänker på resten av dagen.

Sist jag scrappade till mig själv var visst 7 april… sist jag gjorde något till bröllopsalbumet var i oktober 08… Men jag har ju scrappat lite emellan, albumet till bästa Kristina var ju scrappat, och däri var det väl uppemot 15 sidor. Det är ju en dubbel men det känns inte riktigt så i dessa avlånga album.

Comments 152 Comments »

Denna LO scrappade jag i januari men jag kunde inte lägga upp den förrän nu, vill ju inte visa hur min kompis bröllopsklänning såg ut innan hon har gift sig. Jag blev så glad när hon frågade mig om jag ville följa med henne när hon skulle ut och titta på klänningar. Vi möttes upp och åkte till Ropsten, där mellan två bensinmackar så låg det en rosa tegelbyggnad och däri låg butiken, det hade jag aldrig gissat annars. Jag har ju varit i Ropsten massor med gånger.

Så här är min snygga kompis första gången hon har sin bröllopsklänning på sig. Du är så vacker.

Comments 1,607 Comments »

Idag är vi och firar Davids mamma. Hon får en fotobok med bilder från Kretaresan från oss allihopa. Den ska bli spännande att se. Sen får hon en heldag på Skansen med hela familjen, man ser alltid familjer som sitter där ett stort gäng och äter picknick och det ser så mysigt ut. Så det ska hon få. Jag gjorde ett litet presentkort för att visa presenten.

Den har några fler bilder från djur på Skansen som David tagit när vi var där någon gång. Den var roligt denna lilla die till QK, har redan använts till detta och en till hemlig grej. :)

Comments 51 Comments »

Det supersnygga albumet som jag gjorde till Kristina. Alla tjejerna som var med på hippan och även en tjej som inte kunde vara med, skickade in bilder och historier om Kristina till mig och jag satte ihop det till ett album. Var lite orolig först hur det skulle bli men sen när jag väl satt igång så gick allt bra.

Albumet är 8×8 inches och jag har bundit ihop den med min bind it all. Inuti finns 10 enkla LOs och 3 dubbla. Är som sagt otroligt nöjd.

Comments 107 Comments »

Hittade en så snygg LO med ruffles och det gjorde att jag vågade mig på att ta fram symaskinen för andra gången tillsammans med mina scrapgrejer. Testkörde på en spillbit och det blev kanon på en gång. Vågade mig också att sy direkt på LOn.

Det är en case av Leah Killian, som är design team manager på myscrapbooknook.com. Här finner ni hennes LO.

Comments 98 Comments »

Jag som hade förhoppningar på att scrappa 5 LOs och göra 2 kort…. gick inte riktigt så. Inspirationen var som bortblåst och det kändes inte alls så kul som jag hade hoppats på. Så himla trist. Men en till LO blev det igårkväll och den gjordes färdig alldeles nyss.

Är riktigt nöjd, man skulle lifta en bloggdesign och detta kommer jag göra flera gånger, tyckte det var ett riktigt kul sätt att jobba på. Skoj! Sen gillar jag detta kortet från i somras så himla mycket med. Jag tycker det ser ut på mina naglar som om jag kommit direkt från manikyristen efter en fransk manikyr men så är det verkligen inte. Jag har hållt på och plocka med såna kalkstenar som fanns där på stranden så jag fick en massa kalk under naglarna, ser toksnyggt ut! :D

Comments 104 Comments »

Scrappiz har cybercrop denna helgen och idag har jag gjort två LOs. Äntligen! Den första kändes det som om jag var tvungen att krysta fram bara för att få komma igång, nummer två gick bättre, den gillar jag massor.

Comments 121 Comments »

Pratade i veckan om att träffa min kompis Kristina idag och efter att vi bokat in en spelträff hemma hos henne på eftermiddagen så satte jag mig vid skrivbordet och ville göra någonting pyssligt till henne. Kom på en rolig sak jag sparat bland länkarna.  Snabbt gick det med.

Modellen påminner om såna tändsticksförpackningar. Lite rolig och annorlunda att göra. Blev större än jag trodde de skulle vara när jag bara tittat på bilderna i bloggen jag hittade dem. Papper från spillbitsmappen och vanligt kontorspapper till innehållet.

Comments 114 Comments »

Idag fick jag mitt nya QK alfabet Marigold och detta gjorde att min QK pärm nu är lite väl tjock… :)

Lite svår att stänga…

En liten tjockis.

Längst bak finns mina 2 4×8″ alfabet samt i de orangea kuverten finns mina cookiecutters, FIESTA. Har ingen magnetpärm åt dem, gillar att ha allt på samma ställe.

Hmm… kanske ska sälja något alfabet? Det jag köpte först av alla använder jag extremt sällan, Paige Mini.

Comments 30 Comments »