Det supersnygga albumet som jag gjorde till Kristina. Alla tjejerna som var med på hippan och även en tjej som inte kunde vara med, skickade in bilder och historier om Kristina till mig och jag satte ihop det till ett album. Var lite orolig först hur det skulle bli men sen när jag väl satt igång så gick allt bra.

Albumet är 8×8 inches och jag har bundit ihop den med min bind it all. Inuti finns 10 enkla LOs och 3 dubbla. Är som sagt otroligt nöjd.

2 Responses to “Glömde ju visa”
  1. Kristina says:

    Helt klart det mest värdefulla jag äger! Hoppas du förstår hur fantastisk du är Elin!
    Kram!!

  2. WOW just what I was looking for. Came here
    by searching for sacred leaf cbd reviews

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>