Två av mina bästa vänner gifter sig med sina respektive i sommar och nu i helgen så avklarade vi den sista möhippan. Den hade ett självklart tema – Dirty Dancing. Kidnappningen var klockren, hon satt på ett fik med sin blivande man och sin syster och så hör hon hög musik – tänker “vad är det för ungdomar som för en massa oväsen?”. In kommer 4 av hennes bästa manliga kompisar och hennes brorsa, klädda i svarta byxor och svart linne. De var självklart Patrick Swayze, så himla snygga. De hade en bergsprängare med sig och spelande Hungry eyes. En av dem säger Nobody puts Kickan in the corner.

Klockrent.

Killarna förde henne genom stan till oss där vi stod redo med champagne och jordgubbar utanför en danslokal. Sen var det 1½timmes danslektion för hela tjejgruppen, Dirty dancing-style. Superbra. Det regnade hela dagen i Uppsala så efter dansen hade killarna dukat upp till picknick i en av tjejernas vardagsrum. Eftermiddagens aktivitet var en tjejkväll på Lustgården. :) Middag på KB och sen efterrättsbuffé uppe i lägenheten. Sen var det drinkar för hela slanten.

Hon var supernöjd med hippan och det är huvudsaken.

K, we all love you.

2 Responses to “Möhippor avklarade!”
  1. Kristina says:

    Befinner mig fortfarande i ett lyckorus, kände att tårarna började komma idag när när killen som klippte mig frågade ifall möhippan var lyckad:)
    Kickan loves you all!!

  2. I am only writing to let you understand what a fabulous experience my wife’s girl developed visiting your blog. She realized many things, including what it’s like to have a great teaching character to have many more without hassle learn several tricky subject matter. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Many thanks for delivering these effective, trustworthy, educational and also cool tips on that topic to Tanya.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>