Archive for February, 2007

Scrapblocken eller oviljan att överhuvudtaget sätta mig vid skrivbordet är ett faktum men jag lyckades i alla fall trixa till ett superenkelt försenat alla hjärtansdagskort eller egentligen bara ett jag-gillar-dig-kort till mamma.

Jag lägger det på lådan i morgon men laddar upp det här nu i alla fall då sannolikheten att mamma skulle hitta hit är minimal. :)

Comments 11 Comments »

Jag har inte direkt nån skaparlust och har inte scrappat något på evigheter men det hindrar ju inte en från att shoppa scrapgrejer, eller hur? Igår så fick jag hem några nya prylar till min QK. Studio classic, så himla snyggt, och 5 dies; en rund tag, jack – korsstygn, belt loop – fyrkantig avlång, circles – två varianter på cirklar. Mmmm…

Testade Studio och jag måste säga att jag gillar det skarpt. Men jag kommer inte så värst bra överens med de stora bokstavsplattorna… skulle hellre vilja ha dem på små vanliga med Aa Bb Cc osv på varje die. Men men det får jag väl vänja mig med, det är ju inte som om jag kan göra något åt det. Men jag brukar försöka att göra så lite pappersspill som möjligt då jag stansar och det blir nog svårt med dessa. Har ni några tips så dela gärna med er :)

Jag har faktiskt precis gjort ett kort då jag använt Studio men den kommer upp här om några dagar då den landat på den nya ägarens dörrmatta.

Edit. Här är kortet.

Comments 11 Comments »