Archive for November, 2006


Så här ser mitt bidrag till Scrapshopens skisstävling ut. Nu är det bara att hålla tummarna.

Comments 7 Comments »

… så här kommer några julkort som jag gjort men inte laddat upp.


Kortet ovan är efter en skiss från Cybercropen på Scrappiz 28-29 oktober.

Comments 5 Comments »

Funderade på hur jag skulle kunna göra en LO om att jag alltid har samma frisyr = det långa håret uppsatt i en knut. Och som i ett brev på posten så handlade utmaning nummer 7 av Elsie Flannigans 52 scrapbooking challenges om just detta. Man skulle scrappa om något vi ej lägger märke till i vår vardag. Denna utmaning finner du på Scrappiz.

Så här blev den i alla fall, startade på den igår kväll men då fanns inte inspirationen och viljan där men ikväll då lossnade det.

Comments 11 Comments »

Sambon fotograferade mig när jag scrappade för ett tag sen. Blev en ganska snabb LO, typiskt min stil.

Gjord efter en av utmaningarna till Elsie Flannigans 52 scrapbooking challenges på Scrappiz. Nummer 4 av utmaningarna var att göra sin egen chipboard och W:et är en hammagjord variant. Tyckte nästan den var snyggare än de chiboards som jag har som är köpta…

Comments 8 Comments »

Min morbror fyllde 60 i måndags och bjöd in närmaste famlijen och som det är nu så följer det då med tre stycken småtjejer där två av dem är så stora att det finns massor med spring i benen. Inte en lugn stund :) Så här såg kortet ut som följde med posten i förrgår. Jag hade jättetrevligt, träffar så sällan mina kusiner… trots att åtminstone en av dem nästan bor i krokarna.

Invigde min nya die från Quickutz, en snygg stjärna.

Comments 5 Comments »

E och jag startade som plastkusiner och gick därifrån till styvsystrar och till sist har vi nu blivit vänner!!

Här kommer min senaste LO om min och Es story.

Comments 6 Comments »

Hittade en sån här sak på Linas blogg och eftersom jag inte nånsin gjort någon sådan på bloggen min så ska det nu bli av.

Fyra jobb som jag haft
- barnskötare
- konditoribiträde
- kallskänka på italiensk delikatessbutik i Cork på Irland
- telefonist på ett callcenter

Fyra filmer jag kan se om och om igen.
- Stolthet och fördom, den långa versionen (kan typ allas repliker)
- Sound of music, doe a deer a female deer… tra lala lala lala…
- Dirty dancing
-??


Fyra platser jag har bott på:
- Alunda
- Uppsala
- Irland
- Stockholm

Fyra TV-program jag älskar att titta på:
- Prison break
- Desperate housewives
- the Shield
- Six feet under

Fyra platser jag har semestrat på:
- London
- västkusten
- Korsika
- Italien

Fyra Webbsidor jag besöker dagligen:
- Scrappiz
- SL.se
- Swe scrapbook
- viktväktarnas sida

Fyra favorit-maträtter:
- libanesisk mat
- tapas
- vegetarisk korma
- risotto

Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
- Paris
- spa hotell i Edinborough
- mysig stuga i fjällen
- ligga på någon strand någonstans där det är varmt och solen skiner

Fyra artister/grupper som jag gillar
- Katie Melua
- KD Lang
- Tracy Chapman
- Lizz Wright

Comments 7 Comments »

…styvsysteryster! Jag hade glömt bort hur roligt det var att bara prata om allt mellan himmel och jord med henne. Hon kom igår onsdag och då bjöds det först på lunch hemma, risotto som David lagat medans jag var och hämtade på centralen. Sen bar det av ner på stan där vi skulle se om vi kude göra av med några pengar. Kan väl i ärlighetens namn inte säga att vi hade de värsta spenderbyxorna på oss men båda kom därifrån med varsin kasse kläder mm. Vi mötte på kvällen upp David på Caliente där vi åt tapas. Mmmmm så gott det är med tapas. Sen bar det av till biografen där vi såg en riktig chic-flic, Djävulen bär Prada. Rolig! Gillade mest en av bantningsmetoderna som nämndes i filmen:

- You look really thin!
- Thank you!! I’m trying a new diet, I don’t eat anything and if I feel hungry I eat a cheese cube. I’m only one stomach flu away from my goal weight.

Klockren!

Comments 3 Comments »

Då har min lilla pryl-park utökats med en färgskrivare. Motiven för köpet var att jag har så svårt att planera mina LOs i förväg och då jag sen får de på internet beställda bilderna så önskar jag alltid att jag gjort dem i annan storlek eller i sepia, svartvitt osv…

Så välkommen hem säger jag till min alldeles egna

Canon IP5200R

Har testskrivit ut några sidor och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd. Skriver ut väldigt bra och att den är trådlös ger den många extrapoäng!

Comments 6 Comments »

Här kommer en LO som jag dragit lite på… vissa saker vill jag inte göra för att jag är rädd att de ska bli fult scrappade… Jag vet… man kan scrappa om dem eller så låter man dem vara en del av ens utveckling i scrapbooking men endock så har dessa kort legat sen i april… det var den 26 april 2006 som vi förlovade oss i Trosa, där vi hyrt en liten svit bara för att komma iväg. Det saknas lite journaling på denna. Jag hade tänkte mig att ha den döljd under de två stora fotona, dels vad David faktiskt sa då han friade (han hade en liten fusklapp – vad man uppskattar sånt då man är en sån som jag :) ) plus lite om hur det var och så.

Om ni undrar varför det finns en bild på badkaret så var det alltså där jag satt, naken och dan och filosoferade när han gick ner på knä. Mmmmm….får ståpäls bara jag tänker på det.

Comments 207 Comments »