Här kommer en LO som jag dragit lite på… vissa saker vill jag inte göra för att jag är rädd att de ska bli fult scrappade… Jag vet… man kan scrappa om dem eller så låter man dem vara en del av ens utveckling i scrapbooking men endock så har dessa kort legat sen i april… det var den 26 april 2006 som vi förlovade oss i Trosa, där vi hyrt en liten svit bara för att komma iväg. Det saknas lite journaling på denna. Jag hade tänkte mig att ha den döljd under de två stora fotona, dels vad David faktiskt sa då han friade (han hade en liten fusklapp – vad man uppskattar sånt då man är en sån som jag :) ) plus lite om hur det var och så.

Om ni undrar varför det finns en bild på badkaret så var det alltså där jag satt, naken och dan och filosoferade när han gick ner på knä. Mmmmm….får ståpäls bara jag tänker på det.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>