…styvsysteryster! Jag hade glömt bort hur roligt det var att bara prata om allt mellan himmel och jord med henne. Hon kom igår onsdag och då bjöds det först på lunch hemma, risotto som David lagat medans jag var och hämtade på centralen. Sen bar det av ner på stan där vi skulle se om vi kude göra av med några pengar. Kan väl i ärlighetens namn inte säga att vi hade de värsta spenderbyxorna på oss men båda kom därifrån med varsin kasse kläder mm. Vi mötte på kvällen upp David på Caliente där vi åt tapas. Mmmmm så gott det är med tapas. Sen bar det av till biografen där vi såg en riktig chic-flic, Djävulen bär Prada. Rolig! Gillade mest en av bantningsmetoderna som nämndes i filmen:

- You look really thin!
- Thank you!! I’m trying a new diet, I don’t eat anything and if I feel hungry I eat a cheese cube. I’m only one stomach flu away from my goal weight.

Klockren!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>