Archive for July, 2007

Min nyblivna svägerska fyllde år i helgen och hon fick ett fint halsband med namnen på hennes barn på. Köpt på Zamore design. Hon blev jättenöjd och ännu bättre, Davids andra syster blev lyrisk då hon såg det och frågade vart vi köpt det… det tänker jag inte säga då det är din julklapp :) sa jag.

(Bild från Zamore designs hemsida)

Denna fina present gjorde jag en liten låda till efter att jag sett en likadan hon Marie. Hon länkade hit och där fann jag mallen till den lilla asken. Så här blev den. Självklart med ett matchande litet kort till. :)


Asken är 7×7cm och 3cm hög. Hur enkel som helst att göra men ser så välgjord ut. Kommer att användas flera gånger.

Sen har jag gett mig på virknålen också. Det var länge sen vill jag lova. Gjorde något projekt för 5-6 år sen men det blev aldrig klart… ett överkast av alla saker… nu skulle jag aldrig använda det så det var kanske tur att jag inte blev klar med det :) Denna gång har jag via bloggar och annat hittat till denna tjej som gör egna virkmönster, hon bara ser en sak framför sig och sen sätter hon igång. Otroligt! För er som gör kort så kommer ni känna igen en liten filur på hennes sida och det är den jag förevigat i härligt rött garn.

Filuren poserar på balkongbordet

Elin kelar med filuren :)

Beskrivningen till filuren hittar ni under kategorin Gratismönster, kan det bli bättre? Jag hade först tänkt ge den plus en till till Davids systerdöttrar då vi träffade dem i helgen men sen var de pilligare än vad jag trott att göra så det blev bara en. Då tänkte jag att jag skickar den till brorsans tjej… men nu har jag blivit kär och den får stanna hos mig ett tag… ev att den får flytta hem till lilltjejen om ett tag… vi får se :) Roligt när man gör saker som man sedan inte vill ge bort. Just nu sitter den och spejar ner på scrapbordet från en liten hylla. :)

Kära nån vilket långt inlägg det blev.

Comments 50 Comments »

Så här blev tackkorten till bröllopet, vikta på höjden och inuti en bild på oss och lite skrivet. Skickades i ett grönt matchande kuvert.


Stämpeln är från Kortstugan och heter Syrenblomma (skumt… så där ser väl inte syrenblommor ut???) och Tack kommer från ??? vet ej… köpt på Skapa Hobby, en omonterad stämpel… :)

Kom på att jag glömt visa inbjudningskorten, de såg ut så här.

Detta är alltså framsidan, på den vänstra kortsidan bankade jag ut två hål och trädde ett rött organzaband igenom och gjorde en liten knut. Sen följde fyra likadana sidor med inbjudan i text, lite info, vägbeskrivning och OSA detaljer. Får be maken fota det ordentligt i morgon om jag kommer ihåg :) Skickades iväg i ett rött kuvert. Själva DEA i bakgrnden är i verkligheten svagare, mer som en vattenstämpel. DEA fanns i bakgrunden på samtliga sidor.

Comments 9,513 Comments »

Helgen som var gick jag från fästmö till maka. För den nyfikne, berättelse och några få bilder, än så länge, finns på min viktsida – länk här bredvid till höger.

Kram

Comments 47 Comments »

Här finns det att beställa. De är så himla snygga och man kan ju utforma dem hur som helst! Klicka på Mer info och sen på flikarna upptill så kan man bestämma hur man vill att den ska se ut. Åhh vad jag vill ha…. Blir en sån i höst som ska gälla under 2008 tror jag.

Här är länken.

Comments 37 Comments »

Nu har jag semester och kommer inte blogga den närmsta veckan i alla fall. Nu är jag ju ingen varje-dag-blogg-uppdaterare men jag försöker så gott jag kan. :)

Glad sommar på er allihopa.

KRAM


(Bild från internet)

Comments 6 Comments »

Fick lite inspiration häromdagen. En 8×8″ LO om min viktresa. Började den i höstas och gick ner 9kg men sen tappade jag inspirationen till att kämpa på och stod stilla länge nu har det börjat öka så nu är jag på g igen!

Av spillet blev det ett kärleksinspirerat kort, bror min ska gifta sig till helgen och detta är nog tänkt till dem. Ett egetmålat matchande kuvert.

Comments 10 Comments »