Archive for October, 2006

Här kommer en om min underbara brorsdotter, hon är ofta ett offer för min scrapbooking :) En gång gjorde jag misstaget att lukta på hästens svans… big mistake!! Att hon frivilligt vill gnugga den där svansen mot hennes näsa, det är för mig ofattbart…

Comments 8 Comments »

På Scrappiz så har de en utmaning som pågår nu som handlar om att man ska göra LOs efter Elsie Flanningans bok 52 Scrapbooking challenges. Mitt bidrag till utmaning nummer två var denna om min bror. Det man skulle göra var att fokusera på ett foto i svartvitt.

Kram till brorsan

Comments 11 Comments »

Nu laddas de upp ett efter ett, mina gamla LOs. Eller gamla och gamla, jag började ju scrappa hösten 2005 så så gamla är de ju inte :)

Här kommer en på mig själv i midsomras så vi var med Davids släkt i Örebrotrakten… kommer inte riktigt ihåg vad det hette…

Comments 115 Comments »

En av mina dubblar.
Denna är jag riktigt nöjd med.
Gjord på min födelsdag i somras.
Jag önskar att jag hade Paige Mini UC…

Önskar jag hade en katt också… och ett radhus eller villa… :)

Comments 5 Comments »

Denna gjorde jag i maj i år, typiskt mig… total avsaknad av dekorationer undantaget 4 fotoankare…

Den handlar om när jag och David tidigare i år gick runt Brunnsviken… efter två (om ens det…) kilometer så säger David att det nu troligen är längre att gå tillbaka än att gå runt… Tå timmar senare så ser vi på en karta att promenaden är 12 kilometer lång !!! Jag har alltid tyckt att jag har dåligt lokalsinne (jämfört med brorsan så har jag det) men nu när jag blivit utsatt för Davids så vet jag iaf en som har sämre än jag.

Comments 5 Comments »

Lägger upp en av mina LOs på mig och Emelie. Gosiga barn. Ska precis springa iväg och jobba den sista utav tre nätter… men sen är det slut på dem för den här gången :)

Comments 10 Comments »

Åkte med G till Papprika för några veckor sen och resultatet blev denna, är ruskigt nöjd med den, försökte få den lite ruffig :) Och så ville jag använda knappar, vilket jag aldrig gjort förr… Plus jag gillar bilden på mig som David tagit.

Comments 12 Comments »

Låg så många spillbitar på mitt bord :) Så det blev ett litet bra-och-ha-kort.

Kommer inte så bra överens med min Dymo Junior från CO…. kanske ska önska mig en riktig i julklapp??

Comments 7 Comments »

av dessa rebusar. Jag kan knappt slita mig från datorn tills jag löst dem. Den första fick jag tipset om av min kompis AM och med lite hjälp från henne så löste jag den. Den andra var det folk på Scrappiz som höll utkik efter och i morse dök den upp. Nu äntligen har jag klarat den, behövde hjälp med den sista, höll på att krevera.

Den första rebusen, klicka här.
Den andra rebusen, klicka här.

Comments 7 Comments »

En dag när jag bad David om hjälp att fotografera mina LOs så ledsnade vi och jag bestämde att min prylpark skulle utökas med en scanner. Sagt och gjort, 2 dagar efteråt så hämtade vi min scanner på en butik vid Kungens kurva. Blev genast mycket bättre resultat med LOsarna. Det blev en Canon CanoScan LiDE 25. A4. Det blir till att scanna mina 12 x 12 i fyra delar om jag vill vara petig annars går det oftast bra med bara två omgångar också.

Kom häromdagen på att jag ville testa och göra min egna handstil som typsnitt! Tog hjälp av denna artikelScrappiz. Den var mycket bra och hade nog inte lyckats utan den (okej, lyckas hade jag nog men inte utan en hög koncentration på diverse svordommar…)

Så här ser den ut.

Comments 8 Comments »