Archive for October 11th, 2006

av dessa rebusar. Jag kan knappt slita mig från datorn tills jag löst dem. Den första fick jag tipset om av min kompis AM och med lite hjälp från henne så löste jag den. Den andra var det folk på Scrappiz som höll utkik efter och i morse dök den upp. Nu äntligen har jag klarat den, behövde hjälp med den sista, höll på att krevera.

Den första rebusen, klicka här.
Den andra rebusen, klicka här.

Comments 2 Comments »

En dag när jag bad David om hjälp att fotografera mina LOs så ledsnade vi och jag bestämde att min prylpark skulle utökas med en scanner. Sagt och gjort, 2 dagar efteråt så hämtade vi min scanner på en butik vid Kungens kurva. Blev genast mycket bättre resultat med LOsarna. Det blev en Canon CanoScan LiDE 25. A4. Det blir till att scanna mina 12 x 12 i fyra delar om jag vill vara petig annars går det oftast bra med bara två omgångar också.

Kom häromdagen på att jag ville testa och göra min egna handstil som typsnitt! Tog hjälp av denna artikelScrappiz. Den var mycket bra och hade nog inte lyckats utan den (okej, lyckas hade jag nog men inte utan en hög koncentration på diverse svordommar…)

Så här ser den ut.

Comments 3 Comments »