En dag när jag bad David om hjälp att fotografera mina LOs så ledsnade vi och jag bestämde att min prylpark skulle utökas med en scanner. Sagt och gjort, 2 dagar efteråt så hämtade vi min scanner på en butik vid Kungens kurva. Blev genast mycket bättre resultat med LOsarna. Det blev en Canon CanoScan LiDE 25. A4. Det blir till att scanna mina 12 x 12 i fyra delar om jag vill vara petig annars går det oftast bra med bara två omgångar också.

Kom häromdagen på att jag ville testa och göra min egna handstil som typsnitt! Tog hjälp av denna artikelScrappiz. Den var mycket bra och hade nog inte lyckats utan den (okej, lyckas hade jag nog men inte utan en hög koncentration på diverse svordommar…)

Så här ser den ut.

3 Responses to “Jag har blivit med scanner :)”
 1. Scrap metal recovery services Metal scrap reclamation facility Iron scrap reprocessing plants

  Ferrous material recycling customer service, Iron reclamation facility, Sustainable metal processing

 2. Industrial copper decommissioning Scrap copper recycling Scrap metal sustainability standards
  Copper cable scrap regulations, Metal residue, Copper scrap melting technologies

  Metal reclaiming and reclaiming solutions, Copper scrap melting, Copper cable scrap international market, Metal recycling and reclamation solutions

 3. Scrap metal ecological impact Ferrous material logistics services Iron scrap salvage

  Ferrous metal industry research, Iron waste reclaimer, Sustainable scrap metal handling

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>