av dessa rebusar. Jag kan knappt slita mig från datorn tills jag löst dem. Den första fick jag tipset om av min kompis AM och med lite hjälp från henne så löste jag den. Den andra var det folk på Scrappiz som höll utkik efter och i morse dök den upp. Nu äntligen har jag klarat den, behövde hjälp med den sista, höll på att krevera.

Den första rebusen, klicka här.
Den andra rebusen, klicka här.

2 Responses to “Jag blir som GALEN….”
  1. Metal scrapping Scrap metal reutilization services Iron recovery and recycling

    Ferrous metal recycling industry, Iron waste reclaiming facility, Metal scrap dealer

  2. Metal reutilization center Ferrous waste solutions Iron reclamation yard services

    Ferrous material casting, Iron scrap decommissioning, Metal scrap recycling and reclamation

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>