Archive for February, 2008

Klockan är 22:00. Går in i badrummet för första gången sen jag kom hem från jobbet. Ser att ena lampan inte lyser. Säger till David “men du, här är det något som gått sönder”. Davids kommentar

- ja, jag hade tänkt säga det till dig.

And who am I, någon slags jäkla vaktmästare?

:)

Men du kommer undan den här gången, snygging. För att du vände dig om när jag gick förbi ;)

Comments 109 Comments »

Jag har i år redan gjort 12 LOs!!! Bara fyra kvar till att ha klarat en av årets scrapmål! Jag är så himla bra. Förra året kändes det lite fånigt att ha alla dessa grejer och endast producera 16 LOs… I år känns det bättre. Och på söndag ska jag fylla på lagrena! Syfestivalen i Sollentuna, here I come! Har inte handlat scrapgrejer på evigheter så jag ska verkligen ta på mig spenderbyxorna innan jag går hemifrån. Har gjort en lista över saker jag vill ha så jag inte blir alldeles galen och köper allt jag ser. Tråkiga limprodukter och mönstrade papper står högst på listan och där står även ett Diesel eller Biography alfabet. Hur ska jag kunna bestämma mig för vilket… tycker de båda är supersnygga… Och med mig på mässan har jag min svägerska som jag dragit ner i scrapträsket :) Kul kul!

Just det, ett magnetalfabet vill jag också ha. Och lite roliga stämplar och… och … och… :)

Comments 52 Comments »

Idag när jag på jobbet cruisade förbi terminal 4 så såg jag en kändis. Han klev ur en taxi, lassade på en rejäl trave packning, gitarrer och annat musikaliskt, på en bagagevagn och gick över gatan DÄR DET INTE VAR ETT ÖVERGÅNGSSTÄLLE!!!! Vad tycker vi om det?!

Vem det var? Han där lite slemmiga, långhåriga i Electric Banana Band, Janne Schaffer.

Det ni!

Vem har du sett idag?

Malin, jag vet ju vem du sett idag! En baglady då du såg dig själv reflekteras i dörren in till ICA Maxi! Haha! Tack för att du tog äcklet och gav de tre PANTertanterna en PANTdrink på kryssningen. Kram på dig, sista natten nu, you can do it! Medans jag kommer ihåg, jag ska påminna dig om att sätta upp dig på semesterlistan ute i korridoren, kommer troligtvis vara som en zombie i morgonbitti då vi möts…

:)

Comments 7 Comments »

Här kommer en LO som jag började fundera på redan på scrapmaran den 16 februari. Men allt jag kom på var att jag ville den skulle vara färgglad. Denna LO gick som på räls ändå fram till vad jag skulle skriva för jounaling… har fått krysta ut den på de senaste 2 LOsarna… inte bra… Denna är jag nöjd med, gillade att den gick fort då jag väl satte igång.

Jag utgick från en skiss som jag hittade på Silwerstars blogg, skiss nummer 4 använde jag mig av, gillade dem allihopa då de har mycket rakt och mycket fyrkantigt över sig. :)

Scanningen blev si så där… blir så himla flammigt ibland…

Och jag glömde nästan… denna finfina LO är en av två för att inspirera just ->DIG<- till att scrappa med ett svartvitt foto på Kreativa Rummets sida.

Comments 72 Comments »

I förra veckan var jag ledig i nästan fem dagar. Så underbart skönt. Bytte lördagsnatten med en kollega och det kommer i och för sig kännas nästa vecka då jag ska jobba igen den natten åt henne. Men det var det värt. Till i fredags så hade maken bokat in oss på hotell med spapaket i Södertälje. Roligt att åka iväg utan att jag behövde köra bil, bara att sätta sig på pendeln och luta sig tillbaka. Jag hade tänkt att jag skulle blogga en snabbis från hotelreceptionen och göra det lite som när folk åker på semester, inlägg utan prickar och ringar över åäö :) Men det blev inte av.
Själva paketet tyckte jag verkligen var prisvärt. Vi bokade hos Quality Park Hotel och kostnaden var 787:- per person. Då ingick följande och inom parents så har jag angett hur mycket det kanske skulle kostat annars

  • välkomstfika med kaffe och bulle (20:-)
  • en drink i baren på hotellet (60:-)
  • övernattning i dubbelrum
  • 20minutersbehandling på Sydpoolens SPA (395:-)
  • fritt bad i Sydpoolens äventyrsbad (kanske inte vår grej då det var sportlov och det kryllade av barn…) (95:-)
  • KRAV-märkt fruskostbuffé (min personliga favorit, älskar hotellfrukost)
  • i kylen på rummet fanns 2 läsk, 2 mineralvatten och en liten flaska vitt vin som allt var gratis. (60:-)

Om man tar bort allt det andra så betalade vi alltså 187:- per person för hotellnatt med frukostbuffé. Helt OK pris enligt min mening. Det bokades hos hotellet och det är vad de kallar SPA-weekendpaketet. Nice!

Comments 205 Comments »

Här är en LO till en färgutmaning som finns på Kreativa rummet. Det här satt hårt inne. När maken kom med idén med alla band runt om så tyckte jag om idén och det gör jag fortfarande men när jag väl satt dit alla 46 bandbitarna :) så fick jag inte till något snygg efter det. Rev upp en LO och svor över att jag hade använt dubbelhäftande tejp i stället för fotolappar… Gick att rädda halva pappret. Så jag gillar ramen av band men sen gillar jag typ inget mer. Lika många dekorationer som det brukar finnas på en Elin-LO. :) Nada. Övervägde att inte ens behålla den men alla ens alster kan ju inte vara mästerverk, eller hur? Den åker i albumet tillsammans med resten.

Comments 66 Comments »

Här kommer mitt bidrag till Kreativa rummets utmaning att skriva journalingen direkt på fotot. Först skrev jag det på en annat foto som inte blev något bra då färgerna började ta slut i skrivaren och där blev texten superfin… sen när jag skrev på det riktiga fotot… så blev det inte lika bra… lite snett och inte så jämnt som jag ville det skulle vara. Jaja, bara att låta va, inte skriver jag ut ett foto till bara för att göra om det inte, nån måtta får det vara.

Kände efteråt att jag borde ha satt dit ett “med” där ovanför den gröna mojängen med knappen på så att titeln blev med utsläppt hår men orkade inte… ja, jag är lat :) Blomvarianterna har jag hittat hos Lisa och tyckte de var så snygga att jag satte dit dem på den första LOn jag gjorde, jag som inte ens är en blomscrappare. Annorlunda när jag gjorde egna :) Kanske ska leta fram virknålen och se vad jag får till…

Comments 26 Comments »

En kollega är hemma och är sjuk och då vi talades vid idag så framfördes det kritik över att jag inte uppdaterade tillräckligt ofta nu då hon var hemma och inte gjorde annat än satt framför datorn med min sida framme och tryckte på uppdateraknappen :) Så denna är till dig Malin, krya på dig!

Kom inte på någon bra rubrik, eller snarare var det så att jag inte kunde bestämma mig för någon av de olika jag klurat ut, så jag bestämde helt enkelt att denna kunde vara utan rubrik. De runda ringarna är på distanskuddar och ploppar liksom ut lite ur LOn.

Comments 33 Comments »

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
Pluggade sista terminen på Naturvetenskapliga programmet i Gimo Bruksgymnasium. En härlig tid med en superbra klass, varje fredag tog två personer med sig fika till hela klassen och vi dukade upp långbord i R-huset(?).

2. Vad gjorde du för ett år sedan?
Februari 2007… Åkte upp två svängar med jobbet till Östersunds flygplats för att hjälpa till då det var skid VM. Kul.

3. Fem snask du gillar?
Saltlakrits, choklad, ostbågar, mint i kombination med choklad typ Marianne och klubban 50/50.

4. Fem sånger du kan hela texten utantill?
Med en enkel tulipan…, Vad är det för dag idag?…, Vi har den äran…, Helan går… sen tar det slut. Nej! Bä bä vita lamm kan jag också! Men sen är det verkligen slut.

5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
Ge mamma o bror varsin del, resa, betala av studielån.

6. Tre dåliga vanor?
Har svårt att säga ifrån, velig och lat. :)

7. Fem saker du gillar att göra?
Vara med maken, umgås med kompisar, slösurfa, läsa bocker och pyssla.

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Cykelbyxor, stilettklackade skor, hängselbyxor, bombarjacka och solglasögon som det är som speglar i, man ser inte ögonen när man tittar på en person i såna och det är obehagligt.

9. Fyra favoritsaker?
Mitt Nintendo DS, bärbara datorn, min pysselhörna, min kalender (lost without it) och min STORM armbandsur jag fick av bror min då jag tog studenten -98. Shit, att den redan har tio år på nacken! Ska nämna det för honom nästa gång vi talas vid, har inte sett en annan klocka jag vill ha som är så snygg som den.

Comments 23 Comments »

Idag var första dagen som det verkligen kändes att det har vänt, att dagarna är ljusare längre och mörkret håller sig borta ända tills runt 18 snåret. Vad härligt med vår! Detta år ska jag inte missa våren som är så lätt hänt då man bor i stan. Man märker av årstiderna mer när man bor på landet. Jag ska vara ute i skog och mark och bara gå omkring.

Vart kan man ta sig med SLkortet där det är mycket skog och mark?

Comments 247 Comments »