Här är en LO till en färgutmaning som finns på Kreativa rummet. Det här satt hårt inne. När maken kom med idén med alla band runt om så tyckte jag om idén och det gör jag fortfarande men när jag väl satt dit alla 46 bandbitarna :) så fick jag inte till något snygg efter det. Rev upp en LO och svor över att jag hade använt dubbelhäftande tejp i stället för fotolappar… Gick att rädda halva pappret. Så jag gillar ramen av band men sen gillar jag typ inget mer. Lika många dekorationer som det brukar finnas på en Elin-LO. :) Nada. Övervägde att inte ens behålla den men alla ens alster kan ju inte vara mästerverk, eller hur? Den åker i albumet tillsammans med resten.

4 Responses to “Lite turkost”
  1. Augusti_73 says:

    Åh vad jag diggar det här fotot!

  2. Hej Elin

    Vad fint det blev med banden runt fotot, inspirerande, måsteprob´va det någon gång. Ni hade gjort så fina tolkningar allihoppa så jag är sååå Inspirerad

    Må gott/ Jenny

  3. Hej igen Elin, ljuscafe lät härligt. Jag ska erkänna en sak, symaskin sömmen är fejk på denna LO, det är inte alltid jag orkar ta fram min symaskin heller. Jag har helt enkels annvänt en svart penna och ritat sicksack mönstret, men det är en hemlis ;)

  4. Tycker det blev läckert, behövs inte mer dekos =)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>