Archive for February 7th, 2008

Denna är till dig Mysmasken. Snacka om nostalgi. Lite creepy att jag sparat denna, inte sant?! Detta är en klänypa. När jag gick i lekis så gjorde vi en dag papier mache och just denna klänypa hängde Jonas J. upp sin ballong med. Jag gillade honom så mycket. I typ alla år. Jag och alla andra tjejer i klassen. Vi var tio elever totalt, 7 tjejer och 3 killar. Jag var inte den som visade framfötterna i kampen om att få chans på någon av de tre. Så jag snodde klänypan i stället!!!!!! It’s mine!!!!! Vilken bedrift! Vilken list! Vilket kap! Undra vad han skulle säga om jag sa detta till honom. Mötte han för 10 år sen i Gränby centrum i Uppsala…. nämnde inget om klänypan… den är min!

Comments 5 Comments »

Jo jag har just klämt ett avsnitt av Leila bakar på TV4 anytime. Åh… biscotti och ostkakor, grissini och allt vad det var. Jag gillar hennes lite klämkäcka stil och blir glad av all färg som finns i hennes kläder och i köket. Och sen ser det verkligen ut som om hon tycker allt hon gör är supergott också. Smaskar i sig för fulla muggar. Önskar min ämnesomsättning fick frispel så man kunde äta allt hon gör till frukost, lunch och middag.

Comments 3 Comments »

Satt som vanligt på Arlanda Express på väg hem från jobbet. Snett framför mig sitter en kille i 30årsåldern, på kliver även en annan kille i samma ålder. Följande dialog utspelar sig;

- Ursäkta mig, men jag tycker du ser så bekant ut, kan det vara så att du och jag gick i lumpen tillsammans?
- Joo, jag tror det. ~svensk stad~ 1997, kan det stämma? Efternamn på den andre gissas i sann lumpenstil. Pettersson*, var det inte så?
- Johansson*, inte sant?
- Ja, vad har du gjort sen sist?
- Jo, jag gick ut ~någon snoffsig ingengörsutbildning bla bla bla~.
-Jag gick ut ~någon ännu snoffsigare utbildning bla bla bla~
-Vad gör du nu då?
- Jo du förstår jag har varit på konferens i Helsinki, jobbar åt *stort elbolag* Sverigeansvarig för att alla elmätare rapporterar in sin data bla bla bla…
- Jag jobbar åt ~orkade inte ens höra vad det var~, måste hoppa av här, ska möta en affärsbekant på denna terminalen.
Vistikort utbyts i alla hast och ingen av dem tänkte nog höra av sig till den andre.

Allt som fattades var
-min snopp är 15cm
-min är 15,3!

:)

Gör vi tjejer också så när vi träffas och inte har setts på 10 år? Jämför karriär? Hur tråkigt är inte det.

* fiktiva namn :)

Comments 4 Comments »