Archive for February 11th, 2008

Ett litet mål jag har men inte gjort sån stor deal av, är att jag ska scrappa en LO i veckan. Trodde jag låg efter men kom just på att jag gjort två LOs denna vecka och att jag ligger helt enligt tidsschemat. Nice! Allt tack vare att jag blev tillfrågad att vara med som inspiratör hos Kreativa rummet. Stor tack för att jag nu scrappar i den takt jag önskade jag scrappade i innan.

Comments 7 Comments »

Ikväll satte jag mig med en utmaning från Kreativa rummet där det gällde att lifta en LO som en i teamet gjort. Har inte haft någon inspiration sen förra LOn om morfar men nu fick jag tvinga ner häcken vid skrivbordet och plocka fram grejerna. Det jag gillar mest med denna är att det är ett 12×12 papper, lite akrylfärg, titelbokstäver, en bit från spillbitsmappen och två band. Typiskt min stil. Davids kommentar när den var klar ska du inte ha något här i övre högra hörnet? samma kommentar som jag fick på förra LOn :) han saknar verkligen något där och jag vill verkligen inte ha något där. Min LO, mina beslut :) men jag är som alltid tacksam över att han tar sig tid att komma med idéer och tankar om min hobby även om jag inte alltid anammar dem.

Ramen är det andra gången jag snor från Mysmasken, första gången var till denna LO. Den runda saken är som ett litet accordiumalbum med lite text inuti om hur jag mer än gärna hjälper henne nu samt när hon blir äldre. Skönt att veta att jag kan scrappa under press, tror jag startade vid 18 snåret, bakade bröd och lagade mat samtidigt som denna blev till :)

Comments 9 Comments »