Archive for September, 2007

Min allra bästa Kristina har ju gått och förlovat sig och jag talar från erfarenhet då jag säger att det blir mycket tankar och idéer att hålla reda på då man planerar bröllop. Så därför fick hon idag, då vi hade fikadate, en liten bok att skriva ner tankar, idéer och annat i.


Den avbockade fotografen är ingen mindre än maken min, fler av hans bilder finns att skåda här.


Krympplast är min nya favorit, så mycket man kan hitta på med det. Endast fantasin som sätter gränser.

Comments 26 Comments »

Skulle skriva ut några bilder hemma till att göra ett album om bröllopet till mormor. Så funkar inte skrivaren!!! Papprena fastnar i bak och den för ett ruskigt oväsen… Har haft lite strul med A4mataren upptill i några dagar också… Försöker göra rent ifall något har fastnat som göra att papprena åker i snett… Ena hörnet blir vikt när A4at åker igenom. Får inte till det. Letar reda på pärmen med kvittot.

HUR ÄR DET MÖJLIGT?!?! Inköpsdatum för ett år och EN VECKA sen!!! Så himla typiskt, avskyr garantier, det är alltid så att sakerna går sönder precis efter ett år.

David ringer supporten på Canon och får ett nummer till ett ställe i Stockholm där vi måste lämna in den. Han sitter i telefonkö när han säger: 2006-11-07, det är ju inte september!

Puhh, jag hade läst fel! Garantin gäller. Nu måste jag bara åka iväg till Bromma med skrivaren. Men det är helt ok.

Comments 6 Comments »

Här kommer en till LO. Bilden tagen av Davids kompis H på kvällskvisten efter all mat. Vi gick sedan iväg en sväng för lite fler fotografier ute vid en åker.

Testade att skriva ut på OH papper som inhandlades för ett tag sen. Blev kul, ska testa lite andra saker, önskar jag var bättre på PS så man kunde trixa med penslar och annat… Ramen runt LOn såg jag häromdagen hos Mysmasken

CS Bazzill
Mönstrat Crate paper – snapdragon
Rubrik – Thickers från American crafts
Fjäril – tpsnitt Butterfies på OH
Knappar från second hand
Floss – Karen Foster
Pennor – miki nåntong från Åhlens
Handstil :)
Fluid chalk runt fotot

Comments 9 Comments »

… eller till och med två stycken.

Här är de. Nu vill jag bara hitta ett snyggt album så jag kan stoppa i sidorna där.

En LO om att ingen av oss kommer ihåg vad han sa då vi stod där på trappan… Lite dold journaling under fotot vid datumfliken. Gjord efter skissen hos Swe scrapbook v 35.
Den enda LOn jag fick till under Scrappiz crop 1-2sept. Man skulle ha med vissa former; fyrkant, stjärna, hjärta, något runt, något stämplat och tre blommor. Gillar ju inte blommor riktigt men mannen min kom på att jag kunde skriva ut ett foto av tre blommor direkt på pappret. Blev rätt så läckert. Han redigerade fotot så att det såg ut som en stämpel.

Comments 9 Comments »

Jag har blivit utmanad av Jenny.

Och reglerna funkar så här; Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Få se här nu…

  1. Jag behöver aldrig dubbelkolla att jag låst ytterdörren. Jag vet inte vad jag gör men jag är alltid säker efteråt att jag låst.
  2. Däremot måste jag dubbelkolla massor med gånger att jag har med mig plånbok, mobil och badgehållare till jobbet.
  3. Jag gillar doften av snus… alla andra ickesnusare tycker oftast att det luktar äckligt.
  4. Jag avskyr att knyta ihop soppåsar… mannan och jag har gjort en deal, om han knyter ihop dem så tar jag ner dem till sopnedkastet. :)
  5. Jag älskar att köra bil. Har tur att jag har ett jobb där jag åker bil flera timmar per dag då jag inte har någon egen bil.
  6. Om jag fick väja en sorts godis som jag bara fick äta resten av mitt liv skulle det bli lakrits. Älskar det och kan äta hur mycket som helst utan att ledsna.
  7. Undrar hur jag klarade mig innan jag skaffade min bärbara dator. Använder den flera timmar per dag. Allt från vv-sidan, söka efter recept, lyssna på musik, Scrappiz… ja till allt man kan tänka sig.
  8. Går helst ingenstans utan min kalender.

Nu utmanar jag Kristina, Karin, Mia och Anna.

Comments 8 Comments »