Archive for September 18th, 2007

Skulle skriva ut några bilder hemma till att göra ett album om bröllopet till mormor. Så funkar inte skrivaren!!! Papprena fastnar i bak och den för ett ruskigt oväsen… Har haft lite strul med A4mataren upptill i några dagar också… Försöker göra rent ifall något har fastnat som göra att papprena åker i snett… Ena hörnet blir vikt när A4at åker igenom. Får inte till det. Letar reda på pärmen med kvittot.

HUR ÄR DET MÖJLIGT?!?! Inköpsdatum för ett år och EN VECKA sen!!! Så himla typiskt, avskyr garantier, det är alltid så att sakerna går sönder precis efter ett år.

David ringer supporten på Canon och får ett nummer till ett ställe i Stockholm där vi måste lämna in den. Han sitter i telefonkö när han säger: 2006-11-07, det är ju inte september!

Puhh, jag hade läst fel! Garantin gäller. Nu måste jag bara åka iväg till Bromma med skrivaren. Men det är helt ok.

Comments 6 Comments »

Här kommer en till LO. Bilden tagen av Davids kompis H på kvällskvisten efter all mat. Vi gick sedan iväg en sväng för lite fler fotografier ute vid en åker.

Testade att skriva ut på OH papper som inhandlades för ett tag sen. Blev kul, ska testa lite andra saker, önskar jag var bättre på PS så man kunde trixa med penslar och annat… Ramen runt LOn såg jag häromdagen hos Mysmasken

CS Bazzill
Mönstrat Crate paper – snapdragon
Rubrik – Thickers från American crafts
Fjäril – tpsnitt Butterfies på OH
Knappar från second hand
Floss – Karen Foster
Pennor – miki nåntong från Åhlens
Handstil :)
Fluid chalk runt fotot

Comments 9 Comments »