Archive for the “fotografier” Category

Stockholms skyline sedd från vår balkong för ett litet tag sen.

Detta var vad vi gav till Hanna och Leif i bröllopspresent. Vi skulle kunna stå på balkongen och vinka till dem när de glider förbi. :) Häromkvällen var det en som flög så himla nära vårt hus. Idag blåster det väl åt ett annat håll för idag åker de in över centrum. Genom Davids 70-200 objektiv så ser man dem så nära, man ser när de eldar på för att få ballongen att stiga. Ångrade nu att vi inte kilade ut på balkongen häromkvällen när de var så toknära. Jaja, nästa gång ska jag springa ut.

Comments 212 Comments »

Underbara Kristina fick i helgen sin Magnus. Vi var med dem nästan hela dagen, jag som frisyransvarig och David som fotograf. Vi fick några lyxiga egna timmar med brudparet och nära vänner. När Kristina tog på sig klänningen efter att håret och sminket var fixat så var det som om luften gick ur en. Så vacker var hon.

Vilken fantastisk dag. Kärlek är en fantastisk känsla som sprider sig som ringar i vattnet.

Comments 507 Comments »

I början av juli var vi bjudna på bröllop, det första av två denna sommar. Min vän Hanna och hennes Leif var först ut att knyta de äktenskapliga banden. En härlig eftermiddag och kväll med fina människor och mycket dans. Roligt roligt.

Underbart att fira kärleken på detta viset.

Love love love.

Comments 293 Comments »

Puss på dig älskling. Två år som man och hustru. You rock my world.


Comments 126 Comments »

Som jag har väntat på denna dag. Har i kalendern haft en sån nedräkningskalender som jag var så fixerad i när jag gick i gymnasiet. Antal dagar kvar tills semestern. Då var det antal tyskalektioner kvar innan påsklov, innan jullov osv. Men nu är det 32 härliga lediga dagar som väntar. Vi har lite planerat och en hel del oplanerat. Lite som det ska vara. Vi ska till Mariefred. Vi ska på bröllop. Jag ska till Övik och hälsa på bästa kollegan.

This summer is going to be great.

Så här känner jag mig nu dock. Lite som en urvriden trasa. Jag hoppas orken kommer tillbaka snart.

Comments 46 Comments »

Jag vill ha semester.

Nu.

Tre nätter och tre dagpass kvar. Fredag nästa vecka klockan 19.00, öppna fönstret och lyssna, för mitt glädjetjut kommer skalla jorden runt. Så mycket längtar jag efter ledigheten. Vi har inget direkt planerat. Inga större resor. Vi ska ut i skärgården några dagar. Vi ska på bröllop nummer två. Vi ska sola nakna. Ta det lugnt.

Varför går det så långsamt? Tiden sniglar sig fram. Undrar om denna snigel klarade sig över gångbanan? Den var halvvägs när vi mötte den.

Comments 89 Comments »

Vart någonstans byggs det såna här hus nu för tiden? Vad har nävern för funktion där där den sitter? Eller är det bara dekoration?

Comments 25 Comments »

Ser ni den regntunga himlen i bakgrunden? Regnet vräkte ner strax innan vi skulle gå och hälsa på Barbro och Rolf i deras underbara hus.

Comments 138 Comments »

Från i midsomras.

Annars knallar dagarna på i sakta takt, som det brukar när man längtar efter semestern. Är det nio pass kvar nu måntro?

Comments 519 Comments »

Fina blommor vid mammas stuga. Kan de heta backsippa tro?

Comments 25 Comments »