Archive for March, 2009

I helgen har jag gjort två kort, nästintill identiska, till mina två kompisar vars respektive bröllop vi ska på med en månads mellanrum i sommar.

Liftade detta kort hos Tettiz. Tack för inspirationen!

Comments 83 Comments »

För en vecka sen så ringde pappa och sa att huset jag bodde i innan jag flyttade ihop med David skulle hyras ut. Jag har haft kvar en del saker på vinden där och det var nu dags att hämta dem. Däri har jag nu hittat ett blått plastfodral till en diskett och inuti ligger en diskett. Jag vet att jag hade något viktigt på den då…. om det är viktigt nu tvivlar jag på, har ju inte känt att jag saknat den på minst 5 år. Men jag har ingen diskettstation på min dator. David har en på sin men den funkar inte. På jobbets tre datorer så finns ingen diskettstation.

Någon som har en diskettstation på sin dator?! Ni kommer ihop dem väl. Svarta, plastiga med en metallgrej man kan skjuta åt sidan. Med den enorma kapaciteten på 1,44 megabyte. Känns något förlegat nu.

What to do?

Comments 52 Comments »

Blev utmanad av Jessica. Hittade den i någon annans blogg för ett tag sen och försökte mig på den men det var svårt, hon som jag såg den hos namn började också på E så jag blev helt ställd och kom inte på något annat än det som hon hade skrivit. Nu försöker jag igen.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ense
3. Flicknamn: Ester
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: Espradillos
8. Mat: Enshiladas
9. Sak i badrummet: Elektrisk tandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Elavbrott och du sitter på tunnelbanan
12. Något man skriker: Elaking!
13. Film: En förlorad värld
14. Något man dricker: Espresso
15. Band: Electric Banana Band
16. Djur: Emu
17. Gatunamn: Erstagatan
18. Bil: Elbil
19. Sång: Easy way to cry

Jag var tvungen att fuska lite…. gatunamnet, sången och klädesplagget… som om jag skulle veta vad espradillos var… Google är din bästa vän.

Comments 27 Comments »

Bland alla saker jag tog med mig hem från vinden, där mitt liv innan jag träffade David låg nerpackat i banankartonger, hittade jag dessa. Min mamma ville att jag skulle samla på salt och pepparkar när jag var liten…. så jag hann få ett gäng innan jag kunde stoppa det hela… Någon som vill ha ett par pippande grisar som salt och pepparkar så är det bara att säga till.

Den lilla saken längst till vänster har jag själv gjort på porslinsmålningen i mellanstadiet… Det ska föreställa ett ägg med sprucket skal. EA -91 stod det under. 11 år gammal.

Comments 2,349 Comments »

Anledningen till att jag lånade Gustavs bil var att pappa hade sagt att de skulle hyra ut huset jag bodde i innan jag träffade David. Jag hade lite saker på vinden där som jag skulle hämta.

Pappas ögonsten, Sacke.

Han är med honom överallt, sitter med i traktorn när pappa jobbar.

Inne träffade jag på denna plus ett tiotal till valpar. Det är sjukt svårt att ta kort på hundar med så mycket spring i benen. Sen att det var så mörkt inomhus gjorde det ju inte lättare.

Milla, min lillasysters hund.

Milla ute i snön.

De är dansksvenska gårdshundar allihopa. Sacke var den första de köpte och sen dess har det bara blivit flera.

Comments 25 Comments »

Här är några bilder på Lina, jag har träffat henne mycket mer sällan än jag träffade Emelie när hon var i den åldern så Lina är lite rädd för mig…. snyft. Måste åka och hälsa på dem oftare.

Här gillar hon inte alls mig… jag frågade om jag kunde ta nappen så att bilderna skulle bli lite finare…. uppskattades inte.

Här spanar hon på pappa sin när han håller på att tömma bilen som jag är där för att låna.

Här har hon tappat nappen på golvet och inte är jag den som plockar upp den till henne inte… elaka faster. :)

Gospricken.

Jag vill ha vår, med bättre ljus och varma dagar.

Comments 47 Comments »