För en vecka sen så ringde pappa och sa att huset jag bodde i innan jag flyttade ihop med David skulle hyras ut. Jag har haft kvar en del saker på vinden där och det var nu dags att hämta dem. Däri har jag nu hittat ett blått plastfodral till en diskett och inuti ligger en diskett. Jag vet att jag hade något viktigt på den då…. om det är viktigt nu tvivlar jag på, har ju inte känt att jag saknat den på minst 5 år. Men jag har ingen diskettstation på min dator. David har en på sin men den funkar inte. På jobbets tre datorer så finns ingen diskettstation.

Någon som har en diskettstation på sin dator?! Ni kommer ihop dem väl. Svarta, plastiga med en metallgrej man kan skjuta åt sidan. Med den enorma kapaciteten på 1,44 megabyte. Känns något förlegat nu.

What to do?

3 Responses to “En diskett”
  1. Jag har ^^
    Bara det inte är nakenbilder kan jag hjälpa till ;)

  2. Och jag som trodde nakenbilder var ett krav. Där ser man vad lite jag vet om dig Mysmasken ;-) Du får skälla på Elin för att hon ger en så felaktig bild av dig. :-)

    Mvh

    David

  3. Ja, men fan inte på Elin! Om det är nakenbilder på någon naken hunk kanske… :P

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>