Bland alla saker jag tog med mig hem från vinden, där mitt liv innan jag träffade David låg nerpackat i banankartonger, hittade jag dessa. Min mamma ville att jag skulle samla på salt och pepparkar när jag var liten…. så jag hann få ett gäng innan jag kunde stoppa det hela… Någon som vill ha ett par pippande grisar som salt och pepparkar så är det bara att säga till.

Den lilla saken längst till vänster har jag själv gjort på porslinsmålningen i mellanstadiet… Det ska föreställa ett ägg med sprucket skal. EA -91 stod det under. 11 år gammal.

52 Responses to “Salt och pepparkar”
  1. Mer pippande grisar åt folket, du får gärna adoptera bort dem till mej, I will take good care of them! :) Kram kram

  2. Passa dig så det inte ligger ett inslaget paket när du kommer till jobbet i veckan :) Det är ju någon som har fyllt år nyligen.

    Ärligt? Vill du ha dem så är de dina.

  3. Ja, ärligt alltså. De är ju skit-tuffa! :D

  4. Annette Engstrand says:

    Hej ! Vet du var grisarna kommer ifrån ?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>