Blev utmanad av Jessica. Hittade den i någon annans blogg för ett tag sen och försökte mig på den men det var svårt, hon som jag såg den hos namn började också på E så jag blev helt ställd och kom inte på något annat än det som hon hade skrivit. Nu försöker jag igen.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ense
3. Flicknamn: Ester
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: Espradillos
8. Mat: Enshiladas
9. Sak i badrummet: Elektrisk tandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Elavbrott och du sitter på tunnelbanan
12. Något man skriker: Elaking!
13. Film: En förlorad värld
14. Något man dricker: Espresso
15. Band: Electric Banana Band
16. Djur: Emu
17. Gatunamn: Erstagatan
18. Bil: Elbil
19. Sång: Easy way to cry

Jag var tvungen att fuska lite…. gatunamnet, sången och klädesplagget… som om jag skulle veta vad espradillos var… Google är din bästa vän.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>