Anledningen till att jag lånade Gustavs bil var att pappa hade sagt att de skulle hyra ut huset jag bodde i innan jag träffade David. Jag hade lite saker på vinden där som jag skulle hämta.

Pappas ögonsten, Sacke.

Han är med honom överallt, sitter med i traktorn när pappa jobbar.

Inne träffade jag på denna plus ett tiotal till valpar. Det är sjukt svårt att ta kort på hundar med så mycket spring i benen. Sen att det var så mörkt inomhus gjorde det ju inte lättare.

Milla, min lillasysters hund.

Milla ute i snön.

De är dansksvenska gårdshundar allihopa. Sacke var den första de köpte och sen dess har det bara blivit flera.

One Response to “Pappa och hundarna”
  1. I enjoy you because of every one of your labor on this web site. Kim enjoys conducting investigation and it’s easy to understand why. A number of us notice all of the dynamic manner you render very important information through this web site and in addition strongly encourage response from other people on this theme then my daughter is actually starting to learn a lot of things. Take advantage of the rest of the year. You are performing a fabulous job.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>