Archive for August, 2009

I år var det hittills värsta året att komma tillbaka efter semestern. Jag tror inte jag har ställt klockan ens fem gånger under semestern. Det gjorde ont i morse när mobilen började låta klockan 7. Tur jag har sovmorgon i morgon. Jag hade hoppats att saker och ting på jobbet mirakulöst skulle ha löst sig under de 4 nästan 5 veckor jag varit borta men sån tur hade jag inte. Om möjligt kan det ha blivit värre. Nej, om man skulle ta och byta jobb kanske?

Comments 247 Comments »

Idag såg jag en och en halv miljon kronor komma och gå på ett av mina konton. Vår hyresrätt har blivit bostadsrätt. Känns helt OK, vi är lite lugnare nu än vi var för ett halvår sen när det ombildades. Skönt att vi väntade tycker vi båda men nu känns det bra att det är färdigt, att vi inte behöver vela fram och tillbaka som vi gjort sen det kom på tal.

För den nyfikna så ser det ut så här hemma hos oss. Fast vardagsrummet har vi målat vitt, de där bruna väggarna var för deprimerande.

Vi har dock forfarande lika lite på väggarna tyvärr. Nej, förresten, det sitter en tavla, som Davids farfar gjort av naturmaterial, på väggen ovanför matbordet i vardagsrummet. De där betongväggarna är inte att leka med. Varje gång vi behöver göra hål i dem så blir David så arg att jag måste gå ut. Hur många gånger kan man träffa rakt på ett armeringsjärn? Typ nästan alla gånger vi borrar….

Comments 146 Comments »

Inspirerad av de två bröllop vi varit på i sommar så kikade jag igenom våra bröllopsbilder häromkvällen. Har många kvällar nu tänkt att jag ska ta fram scrapprylarna men det har inte blivit av. Jag vet att jag kommer gilla det när jag väl sätter igång men jag har liksom inte kommit över tröskeln för att plocka bort datorn och börja kika på grejerna. Men i förrgår så blev dessa två sidor klara. Sen bröllopet så har jag faktiskt börjat sminka mig lite mer till vardags. Men inte mycket. Lite puder och lite typ rouge och om det är något speciellt så kan det komma på eyeliner och ögonskugga samt ev lite mascara. Mascaran tycker jag är jobbigast, glömmer bort att jag har den där och står och gnuggar mig i ögonen… Men visst känner jag mig lite finare med smink men om jag inte kommer ihåg att ha dit den så är det inget jag tänker på resten av dagen.

Sist jag scrappade till mig själv var visst 7 april… sist jag gjorde något till bröllopsalbumet var i oktober 08… Men jag har ju scrappat lite emellan, albumet till bästa Kristina var ju scrappat, och däri var det väl uppemot 15 sidor. Det är ju en dubbel men det känns inte riktigt så i dessa avlånga album.

Comments 90 Comments »

Stockholms skyline sedd från vår balkong för ett litet tag sen.

Detta var vad vi gav till Hanna och Leif i bröllopspresent. Vi skulle kunna stå på balkongen och vinka till dem när de glider förbi. :) Häromkvällen var det en som flög så himla nära vårt hus. Idag blåster det väl åt ett annat håll för idag åker de in över centrum. Genom Davids 70-200 objektiv så ser man dem så nära, man ser när de eldar på för att få ballongen att stiga. Ångrade nu att vi inte kilade ut på balkongen häromkvällen när de var så toknära. Jaja, nästa gång ska jag springa ut.

Comments 194 Comments »

Underbara Kristina fick i helgen sin Magnus. Vi var med dem nästan hela dagen, jag som frisyransvarig och David som fotograf. Vi fick några lyxiga egna timmar med brudparet och nära vänner. När Kristina tog på sig klänningen efter att håret och sminket var fixat så var det som om luften gick ur en. Så vacker var hon.

Vilken fantastisk dag. Kärlek är en fantastisk känsla som sprider sig som ringar i vattnet.

Comments 499 Comments »

Denna LO scrappade jag i januari men jag kunde inte lägga upp den förrän nu, vill ju inte visa hur min kompis bröllopsklänning såg ut innan hon har gift sig. Jag blev så glad när hon frågade mig om jag ville följa med henne när hon skulle ut och titta på klänningar. Vi möttes upp och åkte till Ropsten, där mellan två bensinmackar så låg det en rosa tegelbyggnad och däri låg butiken, det hade jag aldrig gissat annars. Jag har ju varit i Ropsten massor med gånger.

Så här är min snygga kompis första gången hon har sin bröllopsklänning på sig. Du är så vacker.

Comments 1,553 Comments »