Archive for August 7th, 2009

Inspirerad av de två bröllop vi varit på i sommar så kikade jag igenom våra bröllopsbilder häromkvällen. Har många kvällar nu tänkt att jag ska ta fram scrapprylarna men det har inte blivit av. Jag vet att jag kommer gilla det när jag väl sätter igång men jag har liksom inte kommit över tröskeln för att plocka bort datorn och börja kika på grejerna. Men i förrgår så blev dessa två sidor klara. Sen bröllopet så har jag faktiskt börjat sminka mig lite mer till vardags. Men inte mycket. Lite puder och lite typ rouge och om det är något speciellt så kan det komma på eyeliner och ögonskugga samt ev lite mascara. Mascaran tycker jag är jobbigast, glömmer bort att jag har den där och står och gnuggar mig i ögonen… Men visst känner jag mig lite finare med smink men om jag inte kommer ihåg att ha dit den så är det inget jag tänker på resten av dagen.

Sist jag scrappade till mig själv var visst 7 april… sist jag gjorde något till bröllopsalbumet var i oktober 08… Men jag har ju scrappat lite emellan, albumet till bästa Kristina var ju scrappat, och däri var det väl uppemot 15 sidor. Det är ju en dubbel men det känns inte riktigt så i dessa avlånga album.

Comments 152 Comments »

Stockholms skyline sedd från vår balkong för ett litet tag sen.

Detta var vad vi gav till Hanna och Leif i bröllopspresent. Vi skulle kunna stå på balkongen och vinka till dem när de glider förbi. :) Häromkvällen var det en som flög så himla nära vårt hus. Idag blåster det väl åt ett annat håll för idag åker de in över centrum. Genom Davids 70-200 objektiv så ser man dem så nära, man ser när de eldar på för att få ballongen att stiga. Ångrade nu att vi inte kilade ut på balkongen häromkvällen när de var så toknära. Jaja, nästa gång ska jag springa ut.

Comments 212 Comments »