Archive for June, 2007

Jag är imponerad över er som kikar in här då och då även fast jag inte uppdaterar så ofta. Tack!

Här kommer några kort till art journal utmaningen i alla fall.

#2 – what is powerful to you?

Den är lite suddig men det beror på scanningen, låg ett kort med hög dekoration bredvid denna då de scannades. :(

#5 – use some ephemera from your week.

baksidan

Lappen som satt på klänningen jag ska ha på mig på vårt bröllop!

#6 – love love love

Den förra var lite skum med en vinterbild till ett sommardatum så det blev en ny som handlar om våra inbjudningskort till bröllopet :)

#23 – right now

En snabbis medans sambon duschade då vi skulle iväg på midsommarfirande :)

Comments 40 Comments »

Jag gjorde den tillsammans med mamma i torsdag och idag är det måndag. Jag tog bort några av de vita bladet så att rosorna såg pigga och fräscha ut igen och skar bort en bit av stjälkarna. Nu ser den som ny ut. Vi får se hur många dagar den håller sig. Nästa färg jag ska testa är gula rosor. Men det blir till midsommar. Funderar på att prova bröllopsdukning och lite av maten då, mamma, sambon och jag får vara testpanel.

Comments 10 Comments »

Igår åkte jag till Knivsta och mötte upp mamma, hon vågar inte åka själv in till Stockholm :) vi svängde in till Plantagen i Märsta och köpte lite blommor och krukor, vidare mot Blomsterlandet i Arlandastad. In till lägenheten och lämnade detta, vidare mot IKEA Kungens kurva, där det strosades runt en del, det diskuterades färgteman och dukar, servetter och annat :) mycket med ett bröllop… Men det viktigaste var att få med sig balkongmöblerna, som vi fått av mamma i en för tidig bröllopspresent. IKEAs Bollö, bord, stol och soffa. Passade ruskigt bra på balkongen. Satt sedan där i blåsten och åt jordgubbar och mackor. Idag är balkongen lite mer gästvänlig med en lätt bris och solsken.

Några bilder från dagens lilla morgonpaus därute.
De vita rosorna är ett försök till bordsdekoration på bröllopet men det blir nog röda rosor i stället, dessa vita kommer försvinna i den vita duken… men tjusigt blev det och roligt var det. Ska försöka fixa till lite sånt där till hemmet då och då, man blir så glad då man ser det på bordet.

Kram i sommarvärmen

Comments 8 Comments »

Här kommer en bild :)

Comments 4 Comments »

När jag väl landade vid skrivbordet så ville jag pyssla mera :) så det blev en LO 12×12. Hittade en skiss på webmosterheleneskisser.blogspot.com, skiss nummer 31. Kan väl knappast säga att min blev lik men det var den som gav inspirationen till att sätta sig och scrappa. Sist jag gjorde en LO var 14 april…

Så här blev den i alla fall. Enkel och avskalad :)

Man kan öppna vid fotografiet och där finns en liten kärleksförklaring och en rolig bild på oss två när vi var på utflykt för ett tag sen.

Comments 10 Comments »

… att kalla detta en scrapblogg… igår hittade jag tillbaka till skrivbordet och raffsade tag i ett kort och satte igång. Detta blev resultatet!

# 11, your initial.

Comments 34 Comments »