När jag väl landade vid skrivbordet så ville jag pyssla mera :) så det blev en LO 12×12. Hittade en skiss på webmosterheleneskisser.blogspot.com, skiss nummer 31. Kan väl knappast säga att min blev lik men det var den som gav inspirationen till att sätta sig och scrappa. Sist jag gjorde en LO var 14 april…

Så här blev den i alla fall. Enkel och avskalad :)

Man kan öppna vid fotografiet och där finns en liten kärleksförklaring och en rolig bild på oss två när vi var på utflykt för ett tag sen.

2 Responses to “Två inlägg på samma dag!”
  1. Skitsnygg! Ursäkta uttrycket men jag gillar den supermycket. Hoppas att du är nöjd med den.

    Ha en bra dag!

  2. Den är skitsnygg helt enkelt!!

    Sommarkramen Anna

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>