Igår åkte jag till Knivsta och mötte upp mamma, hon vågar inte åka själv in till Stockholm :) vi svängde in till Plantagen i Märsta och köpte lite blommor och krukor, vidare mot Blomsterlandet i Arlandastad. In till lägenheten och lämnade detta, vidare mot IKEA Kungens kurva, där det strosades runt en del, det diskuterades färgteman och dukar, servetter och annat :) mycket med ett bröllop… Men det viktigaste var att få med sig balkongmöblerna, som vi fått av mamma i en för tidig bröllopspresent. IKEAs Bollö, bord, stol och soffa. Passade ruskigt bra på balkongen. Satt sedan där i blåsten och åt jordgubbar och mackor. Idag är balkongen lite mer gästvänlig med en lätt bris och solsken.

Några bilder från dagens lilla morgonpaus därute.
De vita rosorna är ett försök till bordsdekoration på bröllopet men det blir nog röda rosor i stället, dessa vita kommer försvinna i den vita duken… men tjusigt blev det och roligt var det. Ska försöka fixa till lite sånt där till hemmet då och då, man blir så glad då man ser det på bordet.

Kram i sommarvärmen

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>