Archive for April, 2009

Fick lära mig detta kortspel av en kollega för ett år sen ungefär, så på sommaren skickade jag henne en sån här liten bok, så att man slipper säga till folk med kort närminne vad det är man samlar på varje omgång. Sen gjorde jag en till mig själv lite senare. I julas hjälpte jag kollegan göra två stycken som hon skulle ge bort i julklapp. Nu har jag gjort två stycken till kollegans mamma och pojkvän. :) De är lite pilliga att göra och nu vill jag inte göra någon mer på ett tag.

Comments 1,009 Comments »

Hos Mysmasken hittade jag en länk till ett koncentrationstest. Hur kul som helst och jag får så olika resultat. Första jag fick var 05:06 och det var ju bara för irriterande så jag var tvungen att starta om igen på en gång. Sen fick jag under 5 minuter. Första gången jag testade var när jag jobbade natt och klockan var 2 på matten. Trodde jag skulle bli bättre när jag åtminstone jobbade dag. I morse gick jag av sista natten och kom hem kl 8, sov i tre timmar, testade att göra testet och då fick jag mitt snabbaste hittills.

Men nu är nog toppen nådd. 03:51, vet inte om jag pressa det ytterligare.

Comments 33 Comments »

Hittade en så snygg LO med ruffles och det gjorde att jag vågade mig på att ta fram symaskinen för andra gången tillsammans med mina scrapgrejer. Testkörde på en spillbit och det blev kanon på en gång. Vågade mig också att sy direkt på LOn.

Det är en case av Leah Killian, som är design team manager på myscrapbooknook.com. Här finner ni hennes LO.

Comments 98 Comments »

Bloggen har legat i stiltje ett tag nu. Slutet av mars var jobbigt men sen vi vred fram klockorna så känner jag att energin är tillbaka. SÅ SKÖNT! Nu jobbar jag sista natten för denna svängen och i morgon är jag ensam hela dagen, David är fullbokad både morgon och kväll. Så så här ser min lista ut för saker jag ska göra i morgon.

  • sova till 13.00.
  • titta på några program på internet, bland annat Leila på landet.
  • redigera bilder
  • uppdatera bloggen med någon bild kanske
  • köpa påskliljor
  • laga middag
  • dammsuga
  • städa badrummet

Det får räcka. Borde egentligen tvätta lite med… får se om orken finns där.

Comments 30 Comments »