Hos Mysmasken hittade jag en länk till ett koncentrationstest. Hur kul som helst och jag får så olika resultat. Första jag fick var 05:06 och det var ju bara för irriterande så jag var tvungen att starta om igen på en gång. Sen fick jag under 5 minuter. Första gången jag testade var när jag jobbade natt och klockan var 2 på matten. Trodde jag skulle bli bättre när jag åtminstone jobbade dag. I morse gick jag av sista natten och kom hem kl 8, sov i tre timmar, testade att göra testet och då fick jag mitt snabbaste hittills.

Men nu är nog toppen nådd. 03:51, vet inte om jag pressa det ytterligare.

One Response to “Koncentration”
  1. Hejsan Elin! Det där var ett roligt test, har pressat ner mitt resultat till 4.20.. Lägre vet jag inte om jag kommer.. älskar denna typ av test.. Hoppas allt är bra med er, är du taggad för Kreta? kram Giggi

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>