Bloggen har legat i stiltje ett tag nu. Slutet av mars var jobbigt men sen vi vred fram klockorna så känner jag att energin är tillbaka. SÅ SKÖNT! Nu jobbar jag sista natten för denna svängen och i morgon är jag ensam hela dagen, David är fullbokad både morgon och kväll. Så så här ser min lista ut för saker jag ska göra i morgon.

  • sova till 13.00.
  • titta på några program på internet, bland annat Leila på landet.
  • redigera bilder
  • uppdatera bloggen med någon bild kanske
  • köpa påskliljor
  • laga middag
  • dammsuga
  • städa badrummet

Det får räcka. Borde egentligen tvätta lite med… får se om orken finns där.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>