Fick lära mig detta kortspel av en kollega för ett år sen ungefär, så på sommaren skickade jag henne en sån här liten bok, så att man slipper säga till folk med kort närminne vad det är man samlar på varje omgång. Sen gjorde jag en till mig själv lite senare. I julas hjälpte jag kollegan göra två stycken som hon skulle ge bort i julklapp. Nu har jag gjort två stycken till kollegans mamma och pojkvän. :) De är lite pilliga att göra och nu vill jag inte göra någon mer på ett tag.

3 Responses to “Pin rummy”
  1. Snyggt! Vad är det, kortspel? Och kors i taket och dra på trissor, hon har skrivit i bloggen! Det var mest det jag ville säga *hihi*

  2. Japp, ett kortspel. Vet inte varför de kallar det för pin rummy, det är typ exakt samma regler som gin rummy. Det kan tom vara exakt samma spel. :) Konstiga norrlänningar som ska ha egna namn på allting.

  3. Flyttstädning Stockholm…

    Elins egna sida » Pin rummy…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>