Idag såg jag en och en halv miljon kronor komma och gå på ett av mina konton. Vår hyresrätt har blivit bostadsrätt. Känns helt OK, vi är lite lugnare nu än vi var för ett halvår sen när det ombildades. Skönt att vi väntade tycker vi båda men nu känns det bra att det är färdigt, att vi inte behöver vela fram och tillbaka som vi gjort sen det kom på tal.

För den nyfikna så ser det ut så här hemma hos oss. Fast vardagsrummet har vi målat vitt, de där bruna väggarna var för deprimerande.

Vi har dock forfarande lika lite på väggarna tyvärr. Nej, förresten, det sitter en tavla, som Davids farfar gjort av naturmaterial, på väggen ovanför matbordet i vardagsrummet. De där betongväggarna är inte att leka med. Varje gång vi behöver göra hål i dem så blir David så arg att jag måste gå ut. Hur många gånger kan man träffa rakt på ett armeringsjärn? Typ nästan alla gånger vi borrar….

7 Responses to “Money money money”
 1. Vad fint ni har det!

  Känner igen det där med betongväggar… vi har stort bry med det varje gång. Men min svägerskas man (svåger? borde det ju vara då ja) borrade rakt i en vattenledning när han borrade i taket förra veckan, klå det den som kan!

 2. Så underbart vackert ni bor! Vilken utsikt!

 3. Vilken fin lägenhet, Grattis!
  Jag skulle nog dock aldrig våga stå på balkongen, så hörjdrädd jag är. Men fin utsikt!!

 4. At this time I am going away to do my breakfast, when having my breakfast
  coming again to read additional news.

 5. 3 – Melodifestivaldeltavling i Kinnarps Arena i Jonkoping. Direkt till final gar ” Samba Sambero ” av Anna Book samt powerballaden ” Jag tror pa manniskan ” av Tommy Nilsson. Till andra chansen gar ” God morgon ” av Uno Svenningsson och Irma Schultz samt ” Money ” av Elin Lanto .

 6. försäljningsbesiktning…

  Elins egna sida » Money money money…

 7. I apologise, there is an offer to go on other way.

  ——
  raj.bet app apk download

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>