Jag har blivit utmanad av Jenny.

Och reglerna funkar så här; Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Få se här nu…

  1. Jag behöver aldrig dubbelkolla att jag låst ytterdörren. Jag vet inte vad jag gör men jag är alltid säker efteråt att jag låst.
  2. Däremot måste jag dubbelkolla massor med gånger att jag har med mig plånbok, mobil och badgehållare till jobbet.
  3. Jag gillar doften av snus… alla andra ickesnusare tycker oftast att det luktar äckligt.
  4. Jag avskyr att knyta ihop soppåsar… mannan och jag har gjort en deal, om han knyter ihop dem så tar jag ner dem till sopnedkastet. :)
  5. Jag älskar att köra bil. Har tur att jag har ett jobb där jag åker bil flera timmar per dag då jag inte har någon egen bil.
  6. Om jag fick väja en sorts godis som jag bara fick äta resten av mitt liv skulle det bli lakrits. Älskar det och kan äta hur mycket som helst utan att ledsna.
  7. Undrar hur jag klarade mig innan jag skaffade min bärbara dator. Använder den flera timmar per dag. Allt från vv-sidan, söka efter recept, lyssna på musik, Scrappiz… ja till allt man kan tänka sig.
  8. Går helst ingenstans utan min kalender.

Nu utmanar jag Kristina, Karin, Mia och Anna.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>