Min allra bästa Kristina har ju gått och förlovat sig och jag talar från erfarenhet då jag säger att det blir mycket tankar och idéer att hålla reda på då man planerar bröllop. Så därför fick hon idag, då vi hade fikadate, en liten bok att skriva ner tankar, idéer och annat i.


Den avbockade fotografen är ingen mindre än maken min, fler av hans bilder finns att skåda här.


Krympplast är min nya favorit, så mycket man kan hitta på med det. Endast fantasin som sätter gränser.

7 Responses to “News”
 1. Shit pommesfrites vilken snygg :D

 2. Så snart jag hör talas om en förlovningsring så kan det skickas en likadan över Atlanten…

  :)

 3. :D :D :D
  Ja, nästa år är det ju skottår, så jag får väl fria dårå, om han inte fått ändan ur!

 4. Vilken fin elin!! :-) Vill oxå ha.. en gång i framtiden..;-)

  Kram jessica

 5. Jag kan säga som den lyckliga mottagaren av denna pärla att den är ännu snyggre i verkligheten!! Tack snälla Elin, det var den finaste presenten jag fått på länge! Ska genast börja fylla den med mina ideer:) Tack ocskå för att du la upp kort på den, då kan jag hänvisa alla hit som inte sett den i orginal! Kram kram min fantastiska vän!!

 6. Underbart fin bok. Det var gulligt gjort av dig. För jag kan tänka mig att den är väldigt användbar.

 7. Du gör sååå mycket fint! Och förresten, på min blogg finns en award till dig just av den anledningen! :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>