Kom hem häromdagen och maken hade varit och hämtat ett paket från ScrapAddicted åt mig. Mmm… Massor med mysiga saker, som jag troligtvis aldrig skulle ha köpt själv. För mig ger det massor med inspiration. Blev en LO när jag kom hem från jobbet igår samt några kort av spillpappret.

12×12 om min brorsdotter, ska höra efter med brorsan om när kortet är taget

6×6 bra-att-ha-kort

litet kort att ha till present eller så

litet kort att ha till present eller bara för att

Använt mig av
Till LOn
CS ? basic papper, ingen direkt struktur
Mönstrat love Elisie Jack + Abbey linen och words
Fluid chalk – chestnut roan
Penna – staedtler pigment liner 0.7
Love Elsie Jack + Abbey rubons
Miimo svenska rubons
MM akrylfärg – chocolate
Tres Jolie Cést la vie “friendly” frame (overlay)

Till korten
samma papper som till LOn
Miimo svenska gnuggisar
Doodlebugs paperfrills svarta
BG rubons wholy cow transfers svarta
QK ring
Dymo från CO junior

Allt för denna gång.

5 Responses to “Inspiration från ett månadspaket”
  1. Tackar för inlägget i min blogg. Det gjorde ju att jag hittade hit, och här fanns det mängder med fina saker. Du undrade om storleken på tändsticksaskarna. Det är inte den minsta. Om du tänker dig två små brevid varann, så stora är dom. Kram

  2. Perfekt att ha lite fina kort klara hemma, önskar att jag ocså kunde vara så smart. Jättefina.

  3. Augusti_73 says:

    Hej Elin! Tack för din supergoa kommentar i min blogg. Ingen stor grej för dig kanske, men jag har en skitdag idag, och jag blev så glad när jag läste det du skrivit att jag nästan grinade. Stor kram till dig!

    /A

  4. Vad smart att göra kort av spillbitarna, kommer jag att testa. Här var massa fint att titta på.

  5. My wife and i were absolutely more than happy Jordan could conclude his reports from the precious recommendations he received in your site. It is now and again perplexing just to be giving freely steps which usually people today may have been trying to sell. And we also discover we have got the blog owner to thank for this. The most important illustrations you’ve made, the straightforward site navigation, the relationships you can assist to instill – it’s got everything astonishing, and it’s really leading our son in addition to the family believe that the article is amusing, and that’s highly important. Thanks for the whole thing!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>