Archive for February 28th, 2008

Klockan är 22:00. Går in i badrummet för första gången sen jag kom hem från jobbet. Ser att ena lampan inte lyser. Säger till David “men du, här är det något som gått sönder”. Davids kommentar

- ja, jag hade tänkt säga det till dig.

And who am I, någon slags jäkla vaktmästare?

:)

Men du kommer undan den här gången, snygging. För att du vände dig om när jag gick förbi ;)

Comments 109 Comments »

Jag har i år redan gjort 12 LOs!!! Bara fyra kvar till att ha klarat en av årets scrapmål! Jag är så himla bra. Förra året kändes det lite fånigt att ha alla dessa grejer och endast producera 16 LOs… I år känns det bättre. Och på söndag ska jag fylla på lagrena! Syfestivalen i Sollentuna, here I come! Har inte handlat scrapgrejer på evigheter så jag ska verkligen ta på mig spenderbyxorna innan jag går hemifrån. Har gjort en lista över saker jag vill ha så jag inte blir alldeles galen och köper allt jag ser. Tråkiga limprodukter och mönstrade papper står högst på listan och där står även ett Diesel eller Biography alfabet. Hur ska jag kunna bestämma mig för vilket… tycker de båda är supersnygga… Och med mig på mässan har jag min svägerska som jag dragit ner i scrapträsket :) Kul kul!

Just det, ett magnetalfabet vill jag också ha. Och lite roliga stämplar och… och … och… :)

Comments 52 Comments »

Idag när jag på jobbet cruisade förbi terminal 4 så såg jag en kändis. Han klev ur en taxi, lassade på en rejäl trave packning, gitarrer och annat musikaliskt, på en bagagevagn och gick över gatan DÄR DET INTE VAR ETT ÖVERGÅNGSSTÄLLE!!!! Vad tycker vi om det?!

Vem det var? Han där lite slemmiga, långhåriga i Electric Banana Band, Janne Schaffer.

Det ni!

Vem har du sett idag?

Malin, jag vet ju vem du sett idag! En baglady då du såg dig själv reflekteras i dörren in till ICA Maxi! Haha! Tack för att du tog äcklet och gav de tre PANTertanterna en PANTdrink på kryssningen. Kram på dig, sista natten nu, you can do it! Medans jag kommer ihåg, jag ska påminna dig om att sätta upp dig på semesterlistan ute i korridoren, kommer troligtvis vara som en zombie i morgonbitti då vi möts…

:)

Comments 7 Comments »

Här kommer en LO som jag började fundera på redan på scrapmaran den 16 februari. Men allt jag kom på var att jag ville den skulle vara färgglad. Denna LO gick som på räls ändå fram till vad jag skulle skriva för jounaling… har fått krysta ut den på de senaste 2 LOsarna… inte bra… Denna är jag nöjd med, gillade att den gick fort då jag väl satte igång.

Jag utgick från en skiss som jag hittade på Silwerstars blogg, skiss nummer 4 använde jag mig av, gillade dem allihopa då de har mycket rakt och mycket fyrkantigt över sig. :)

Scanningen blev si så där… blir så himla flammigt ibland…

Och jag glömde nästan… denna finfina LO är en av två för att inspirera just ->DIG<- till att scrappa med ett svartvitt foto på Kreativa Rummets sida.

Comments 72 Comments »