Här kommer en LO som jag började fundera på redan på scrapmaran den 16 februari. Men allt jag kom på var att jag ville den skulle vara färgglad. Denna LO gick som på räls ändå fram till vad jag skulle skriva för jounaling… har fått krysta ut den på de senaste 2 LOsarna… inte bra… Denna är jag nöjd med, gillade att den gick fort då jag väl satte igång.

Jag utgick från en skiss som jag hittade på Silwerstars blogg, skiss nummer 4 använde jag mig av, gillade dem allihopa då de har mycket rakt och mycket fyrkantigt över sig. :)

Scanningen blev si så där… blir så himla flammigt ibland…

Och jag glömde nästan… denna finfina LO är en av två för att inspirera just ->DIG<- till att scrappa med ett svartvitt foto på Kreativa Rummets sida.

2 Responses to “Humor och lite tafs på brösten”
  1. Åhh, så snyggt det blev! Tycker titeln skulle ha varit “Tafs” HAHA :P

  2. Rebecca says:

    Kollat igenom din blogg nu, gillar verkligen dina layouter!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>