Idag när jag på jobbet cruisade förbi terminal 4 så såg jag en kändis. Han klev ur en taxi, lassade på en rejäl trave packning, gitarrer och annat musikaliskt, på en bagagevagn och gick över gatan DÄR DET INTE VAR ETT ÖVERGÅNGSSTÄLLE!!!! Vad tycker vi om det?!

Vem det var? Han där lite slemmiga, långhåriga i Electric Banana Band, Janne Schaffer.

Det ni!

Vem har du sett idag?

Malin, jag vet ju vem du sett idag! En baglady då du såg dig själv reflekteras i dörren in till ICA Maxi! Haha! Tack för att du tog äcklet och gav de tre PANTertanterna en PANTdrink på kryssningen. Kram på dig, sista natten nu, you can do it! Medans jag kommer ihåg, jag ska påminna dig om att sätta upp dig på semesterlistan ute i korridoren, kommer troligtvis vara som en zombie i morgonbitti då vi möts…

:)

One Response to “Jag såg en kändis idag”
  1. Jag ska kämpa som aldrig förr för att hitta så mycket pant som möjligt innan kryssningen! Så kanske vi har råd med två drinkar!:) Och det kommer med all säkerhet vara den godaste och mest välförtjänta! Massor av kramar /Malin

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>